Annelie från Hedemora vann 50 000 kr i Miljonbingo

Annelie sydde ihop bingovinst

Annelie från Hedemora blev glatt överraskad när hon för första gången testade lyckan för att spela på Miljonbingo. Lyckan slog in. Rejält. Hon vann 50 000 kronor. 

Aldrig spelat bingo
Annelie är sedan länge kund hos Miljonlotteriet. En dag hade hon lite tid över. Annelie beslöt sig för att för första gången spela Miljonbingo. Det blev bingo direkt.

Jag blev så glad och överraskad, hade ju inte spelat bingo förut. Det var verkligen ett spontant beslut med en rolig utgång, säger en glad Annelie. 

Nederländerna och England
Familjen planerar att använda vinsten för att göra sin vardag roligare. En första tanke är att vara ledig, samt att resa till dottern i Nederländerna och att träffa sina barnbarn. Högt på reselistan finns även London och att besöka någon musikal.

Trådar av vinst
Vinstglädjen väver ihop Annelies intressen för textilarbete och hållbarhet. Kanske kommer vinsten att användas för att skapa utrymmet för vävstolen som just nu är nedmonterad.

Jag gillar att väva, sy och sticka. Dessutom jobbar jag med återbruk av gamla textilier, både för nöjet skull och för att det är bra för miljön, berättar Annelie.

Spänning i spelet
Annelie spelar hos Miljonlotteriet för att överskottet går till att motverka alkoholens och drogernas negativa påverkan i samhället.

Det är alltid lite spännande att skrapa lotter och det känns bra att vinsten går till något positivt, avslutar Annelie.
 

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon