Bent vann en ny bil på sin nitlott från Miljonlotteriet.

Bernt missade nästan nitlottsvinsten på Miljonlotteriet 

70-årige Bernt från Uppsala var nära att missa vinsten. Men med nöd och näppe nåddes han av drömbeskedet. Han hade kammat hem en bil värd 400 000 kronor. 
– Fantastiskt! Det känns jättebra och overkligt att det blev just jag, sa Bernt efter beskedet. 

Bernt trodde först att han inte hade vunnit något på sina lotter, men sin vana trogen registrerade han lotterna på Miljonlotteriets hemsida, i hopp om att få en ny vinstchans. Och tur var väl det eftersom en av nitlotterna blev en bil värd 400 000 kronor.  

Den måndagen som Miljonlotteriets drömcoach Elisabeth ringde för att berätta de glada nyheterna var Bernt och hans fru på stan och fikade. Men då han inte kände igen numret så svarade han inte, och gick istället in och blockerade det. Dagen efter fick han ett meddelande från Elisabeths privata telefon där det stod att han skulle ringa upp henne på det numret som han tidigare hade blockerat.  

– Det är så sjukt att tänka att jag kunde ha missat det hela eftersom jag gjorde så att hon inte kunde nå mig, skrattar Bernt. 

Vill ha en praktisk bil

När Bernt till slut pratade med Elisabeth och fick reda på att han var nitlottvinnare hos Miljonlotteriet blev han väldigt glad. Nu är det upp till honom att välja bland mängder av olika bilmodeller och märken. 

Det blir i alla fall ingen direkt sportbil, utan lutar åt en praktisk bil som jag kan använda för att skjutsa min fru till jobbet, berättar han. 

Bernt har varit prenumerant hos Miljonlotteriet i 12 år. Han gick med i lotteriet för att stötta IOGT-NTO-rörelsen. 

Jag tyckte att det lät bra att kunna hjälpa till och bidra samtidigt som man har chans att vinna något om man har tur, säger Bernt. 

Under sina år hos Miljonlotteriet har han, utöver bilen, vunnit småvinster lite hela tiden.

Vill du också vinna en bil? Beställ lotter och ta chansen
Veronica skrapade fram 300 000 kr