Birgit från Bollnäs vann Miljonlotteriets jackpot

Birgit från Bollnäs vann Jackpoten

Första jackpottdragningen är avgjord. Birgit från Bollnäs la beslag på den fantastiska vinstsumman 1 149 943 kronor.

– Jag trodde att det var på skämt. Jag kan fortfarande inte riktigt tro det! säger den glada och chockade vinnaren.

Jakcpotvinnaren Birgit

Birgit brukar säga att man inte blir äldre än man gör sig. Trots sina 71 år så jobbar hon fortfarande lite och det med något som hon gjort hela livet, barn och ungdomar. Som lärare på lågstadiet och extra som spanskalärare. 

Hon var på gymmet när hennes man ringde och sa att någon från Miljonlotteriet ring och sökt henne som hon ringde upp. Drömcoach Jessica säger: sitter du ner?

– Jag tänkte, tänk så har jag vunnit 100 000 kronor. Så när jag fick höra att det var 1,1 miljoner så trodde jag att hon skojade med mig. Så klart ringde hon upp sin man för att berätta den glada nyheten. Han som snart åker till Kenya och funderat på boendekostnaderna för resan.

– Jag sa att han inte behövde oroa sig för Kenyaresan, det har vinsten ordnat! säger Berit och skrattar.

En dröm har varit att resa med hela familjen. De sparar varje år för att kunna resa till Gran Canaria, så att de kan åka hon och hennes make. Det har varit en dröm länge att göra en resa tillsammans med barn och sitt barnbarn skulle vara fantastiskt. Trots att hon är flygrädd så kommer resan att gå av stapeln till hösten.

– Vi har alltid haft så vi klarat oss men alltid fått spara ihop när vi velat resa någonstans eller göra något annat extra. Nu behöver vi inte tänka så.

Grattis Birgit till Jackpoten! 

Bli prenumerant här för chans på nästa jackpot
Läs mer om Jackpot
Annika blev miljonär på skraplott