Birgitta från Skellefteå vann 50 000 kr i Miljonbingo

Birgitta vann 50 000 kronor i jackpott

Birgitta från Skellefteå vann 50 000 kronor på Miljonlotteriets högvinstdragning. Med vinsten bär det av till sol och varmare breddgrader. 
– Vi har rest mycket till Grekland. Men nu vill vi nog till Kroatien, säger Birgitta.

Birgitta från Skellefteå vann jackpott i Miljonbingo hos Miljonlotteriet och därmed chansen att vinna en miljon kronor. Vinstsumman slutade på 50 000 kronor. 
– Jag är jätteglad. Bara att få åka hit till Göteborg och att få vara med i dragningen känns som en stor vinst, säger en glad Birgitta.

Som jackpottvinnare i Miljonbingo blev Birgitta bjuden på en resa ner till Göteborg att delta i den högtidliga vinnardagen på vackra Hällsnäs.

Drömmer om resa till Kroatien
Pengarna ska gå till en resa på varmare breddgrader. Hon och maken tycker om att åka till solen. Det har blivit uppåt ett 30-tal resor redan. Många till Medelhavet, och fler ska det bli.
– Vi har rest mycket till Grekland. Men nu vill vi nog till Kroatien, säger Birgitta.

Bingospel för framtiden
Birgitta spelar bingo hos Miljonlotteriet för spänningens och underhållningens skull. På samma gång menar hon att det känns bra att överskottet går till arbete mot alkohol- och drogproblem. Det gör skillnad för bland annat barn och ungdomar.
– Det är det som är huvudsaken. Att det stöttar barn och ungdomar som är vår framtid. Förebyggande verksamhet är alltid bra. Det tycker jag är väldig bra.

Om Miljonlotteriet  
Miljonlotteriet är en av Sveriges största och äldsta lotterier. Lotteriet erbjuder en roligare vardag genom skraplotter via prenumeration eller online samt bingo på nätet. Högsta vinsten för skraplotter är 10 miljoner och för bingospel är högsta vinsten 1 miljon kronor. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen och hela överskottet går till föreningar och eldsjälar som brinner för att motverka alkoholens- och drogernas skadliga effekter i samhället. Vi står även bakom klartänkta insatser och positiva exempel som verkar för en hälsosam förändring. Nyktra Initiativ som gör skillnad för oss alla.

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon