Bodil vann 218 615 kronor

Blixten slog ner två gånger för Bodil – dubbel jackpot vid hemmadatorn!

Dom säger att blixten inte slår ner två gånger på samma ställe. Det är precis vad som hände hemma hos Bodil. Två vanliga dagar vid hemmadatorn förvandlades till rena rama julafton. Bodil vann jackpott – inte en, utan två gånger. Med dubbla vinster och 218 615 kronor i bagaget planerar hon nu att göra vardagen roligare för hela familjen.

Tur vid tangentbordet

När Bodil först insåg att hon vunnit, trodde hon knappt sina egna ögon. Den första vinsten, 120 000 kronor i Bokstavbingo, var en överraskning. Den andra, 98 615 kronor i spelet Fikarutan, slog ner som en blixt från klar himmel. Vid varje vinst satt Bodil bekvämt och spelade på sin hemmadator – ett bevis på att stora saker kan ske i vardagliga miljöer.

– Jag fick kolla några gånger så att det verkligen stämde. När det hade gått in att jag vunnit var det bara två stora 'jiiipppiii' inombords," säger Bodil Genlöv i Stenungssund om sina vinstreaktioner.

En roligare vardag för hela gänget

Men det är inte bara själva vinsten som väcker glädje hos Bodil. Det är möjligheterna som öppnar sig som verkligen räknas. Med en vinstpengarna har Bodil möjlighet att hjälpa sina barn, barnbarn, och barnbarnsbarn. 

– Jag unnar mig lyxen att kunna bidra ekonomiskt till familjen, säger Bodil.

För henne handlar det inte bara om pengar, utan även om att skapa upplevelser och tillfällen som hela familjen kan se fram emot.

– Det blir extra semesterpengar till familjens resa till Spanien och ett extra fint födelsedagspaket till min son, förklarar hon. 

Varför bingo?

Bodil spelar bingo för nöjets skull, för att få lite avkoppling i vardagen. Och nu, med två vinster, kan hon bekräfta att spelet har gett henne mer än bara avkoppling. Det har faktiskt skapat en roligare vardag för henne och hennes familj.

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Skrapa lotter