Sigtunabo vann 500 000 kronor.

Hade missat vinsten – blev paff

Bonnee, 64, har prenumererat på Miljonlotteriet länge och är van vid att vinna. Vanligtvis handlar det om några hundralappar. Att en vinst på en halv miljon kronor plötsligt skulle dyka upp överraskade Sigtunabon rejält.

När Bonnee skulle registrera sina lotter på miljonlotteriet.se var hon inte alls beredd på att ett vinstbesked skulle dyka upp på skärmen.

 Jag hade inte skrapat färdigt lotten, utan knappade bara in internetkoden för att registrera den på hemsidan. När jag läste ”Grattis till din högvinst” på dataskärmen trodde jag först att jag hade vunnit några tusenlappar.

Men det var en betydligt större summa än ett par tusenlappar. Den lott Bonnee hade i sin hand innebar en chans på hela 5 miljoner.

– Jag förstod nog inte riktigt vad jag vunnit förrän Drömcoachen ringde mig och förklarade. Då blev jag helt paff.

En lott med "Chans på fem miljoner" innebar att Bonnee var garanterad en vinst på minst en halv miljon kronor. Som mest kunde hon vinna fem miljoner som mest. Exakt hur stor vinsten skulle bli avgjordes ett par månader senare på en fördelningsdragning i Göteborg. En dag hon sent kommer glömma.

 Det har varit en otrolig dag. Vårt flyg var försenat och vi fick inte tag i någon taxi hit, så innan var jag riktigt nervös!

Att Bonnee dessutom skulle få flyga hem igen en halv miljon kronor rikare gjorde vistelsen i Göteborg helt oförglömlig.

 För pengarna vill jag ta med min italienska pappa till Neapel. Han fyller 90 år i år. Och sedan skulle det vara roligt med ett nytt kök, säger hon och skrattar.

Vill du också vinna stort? Skrapa en lott här

Sören vann en ny bil värd 400 000 kr
Möt fler vinnare
Spela bingo och vinn jackpott