Bosse vann 100 000 kronor

Bosse fick en sprakande jackpott i vardagsrummet

Det var en helt vanlig kväll i Borås. Bosse stängde av Tv:n för att spela Miljonbingo, som snabbt förändrade hans vardag. Plötsligt blinkade skärmen till och visade att han hade vunnit jackpott. Bosse kunde knappt tro sina ögon.

– Det kan inte vara sant! Vilket bingofyrverkeri, utbrast Bosse när vinsten stod klar.

Pengar för en roligare vardag

När han insåg att han hade vunnit jackpotten var hans första reaktion förvåning, som snabbt vändes till stor glädje - och planering för en roligare vardag. En del av vinsten kommer att gå till hans barnbarns körkort.  Men det slutar inte där – han har även planer för en sommarsemester.

I sommar blir det en rundtur i Skottland, med start i Glasgow,som avslutas med i Edinburgh med pampiga Edinburgh tattoo, berättar Bosse.

En färgsprakande hobby

Bosse är aktiv i sin pensionärsförening, leder ett fyrverkeriföretag och gillar att bowla. Hans företag, BAs Fyrverkerier, har lyst upp himlen över Borås många gånger, vilket speglar den energi och glädje Bosse bär med sig. Han känner likadant för bingo.

Bingo är en källa till spänning och glädje, säger Bosse. Det här visar att man aldrig ska sluta hoppas eller ha kul, oavsett ålder, avlutar Bosse.

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Skrapa lotter