Britt-Marie fick en härlig överraskning.

Här överraskar vi en av Miljonlotteriets trogna bingospelare

Britt-Marie från Göteborg är en av Miljonlotteriets trognaste bingospelare. Vi bestämde oss för att överraska henne med ett hemligt paket – som tack för att hon gör skillnad!

Britt-Marie har spelat bingo hos Miljonlotteriet i många år. Det har gjort att hon är ett välkänt namn i bingorummens chattfönster – och att hon känner igen många av de andra andra namnen. Vissa av bingospelarna träffar hon ibland i verkligheten. Vänskapen har till och med gjort att några av dem åkt på en shoppingresa till Ullared ihop.

– Det bästa med att spela bingo på Miljonlotteriet, är att få träffa folk, träffa chattare och chattvärldar, svara på frågor – och vinna lite ibland.

Vann jackpott som renoverade gäststugan

Britt-Marie har vunnit både stort och smått genom åren. Det har gjort skillnad för henne som hon påminns om varje gång hon besöker sin kära kolonilott.

– Det största som jag har vunnit är en jackpott på 27 000 kronor. Det gav mig möjligheten att renovera gäststugan som höll på att rasa ihop. Så det var en jättebra vinst!

En god gärning som gör skillnad

Men på det stora hela är vinsterna bara en bonus i sammanhanget. Det är mest för att bingon är ett spännande tidsfördriv med en härlig gemenskap som Britt-Marie spelar. Och för att hon vet att överskottet från Miljonlotteriet går till att arbete mot alkohol- och drogproblem. Något som hon vet gör skillnad i hem där barn ska växa upp. 

– Eftersom jag har jobbat i skolmiljö, så har jag träffat en hel del barn som har det ganska tufft. Och jag vet ju att de får hjälp från er, säger Britt-Marie.

Spela bingo
Läs om det goda ändamålet
Möt våra vinnare