Elisabeth från Trollhättan vann 1 miljon kronor på Miljonlotten

Elisabeth från Trollhättan vann 1 miljon på Miljonlotteriets vinnardag

Elisabeth från Trollhättan vann 1 miljon i Miljonlotteriets högvinstdragning. En vinst som tar såväl henne och maken som barn och barnbarn ut i världen.  
– Det är en fantastisk känsla att kunna bjuda allesammans på en resa, säger Elisabeth. 

Under onsdagen avgjordes Miljonlotteriets vinnardag på vackra Hällsnäs strax utanför Göteborg. Där hade Elisabeth från Trollhättan chans att vinna högsta vinsten värd 10 miljoner kronor. Lotten som hon till slut valde att skrapa inför en förväntansfull publik gav 1 miljon, vilket gör henne till en glad och nybliven miljonär.
– Det är en overklig känsla. Jag fattade det inte först, men det är klart att det känns fantastiskt, säger en lycklig Elisabeth.

Har många underbara resor att ta igen
För vinsten planerar Elisabeth att resa. Efter pandemin har hon och maken många resor att ta igen. Som den bokade Hurtigrutten som fick ställas in. Nu planerar de att boka på nytt.
– Och så vill vi resa tillsammans med barn och barnbarn. Då går det åt lite pengar. Det är fantastisk känsla att kunna bjuda allesammans på en resa, säger Elisabeth.

Gör plats för barn och barnbarn på landet
Klart står också att en del av vinsten kan bli ett attefallshus vid sommarstugan. Även i detta fall för att alla nära och kära ska kunna hälsa på utan att det blir för trångt.
– Så att barnen och barnbarnen kan komma när de vill, säger Elisabeth.

Före detta rektor som vill göra skillnad
Det är även det stora hjärtat för medmänniskor som gjort att Elisabeth prenumererar på Miljonlotteriet. Som före detta både lärare och rektor vet hon hur insatser mot alkohol- och drogproblem kan förändra människors liv. 
– Jag har ingen egen relation till sådana problem, men har alltid varit mån om människor. Och det här är ett viktigt ändamål, säger Elisabeth.

Möt fler vinnare
Skrapa lotter
Så gör din lott skillnad