Eva skrapade fram halv miljon.

Eva från Österlen vann en halv miljon på Miljonlotteriets vinnardag

Eva från skånska Borrby vann en halv miljon i Miljonlotteriets högvinstdragning. En välkommen vinst som sätter guldkant på tillvaron.
– En dröm är att bygga ett nytt hus där jag inte behöver kompromissa, säger Eva.

Det var under tisdagen som Miljonlotteriets vinnardag avgjordes på vackra Hällsnäs strax utanför Göteborg. Där hade Eva från skånska Borrby på Österlen chans att vinna högsta vinsten värd 10 miljoner kronor. Efter dragningen stod det klart att hon skrapat fram en vinst värd 500 000 kronor.
 
Början på en husdröm
Exakt vad pengarna ska användas till har Eva inte bestämt. Men klart står att det finns en dröm om att bygga ett alldeles nytt hus. Fortfarande i Skåne så klart. Familjen trivs på sin nuvarande gård, men hade gärna sluppit alla måsten som ingår i äldre hus.
– När man bygger nytt får man chansen att verkligen tänka till kring hur huset ska vara. Och sedan hade det så klart varit skönt att kunna välja utan behöva kompromissa, säger Eva.

Vet att det goda ändamålet gör skillnad
Eva började prenumerera på Miljonlotteriet för vinsternas skull men med tiden har det goda ändamålet som lotteriets överskott bidragit till att hon har stannat kvar.
– Jag jobbar med barn och har sett hur alkohol- och droger kan förstöra. Jag har sett hur barn far illa och det känns bra när jag kan göra skillnad, säger Eva.

Birgitta vann halv miljon
Möt fler vinnare
Skrapa lotter och vinn