Eva vann 136 000 kronor på Miljonlotteriets bingo.

Eva hade makalös nybörjartur

Miljonlotteriets bingojackpottar har för vana att skjuta i höjden. Det blev Eva snabbt varse när hon skapade konto i september. Redan efter några brickor vann hon 136 306 kronor på Stjärnjacken!

Det kan vara minst sagt omtumlande att spela bingo hos Miljonlotteriet. Eva från Stockholm hade bara hunnit med ett par brickor innan turen var framme. Bollarna rullade hennes väg med läskig precision, och plötsligt stod det bingojackpott på datorskärmen. 136 000 kronor!

– Först började jag gråta. Sen fick jag nog en blackout. Jag blev tvungen att be min man komma till datorn och kontrollera att det var sant, skrattar Eva.

Bingovinsten firades med en spontan shoppingtur, restaurangbesök och hotellövernattning. Däremot har hon strukit ursprungsplanen att investera i en liten sommarstuga. Det kändes helt enkelt roligare att dela med sig.

– Jag har gett en slant till min son och hans familj. Det som blir över tänker jag spara, plus att vi vill köpa en riktigt skön säng.

Jättejackpotten gör inte att hon planerar att dra sig tillbaka från bingon nu. Tvärtom, stämningen och underhållningen lockar.

– Det är kul att spela, perfekt för lite avkoppling. Och stämningen är väldigt trevlig i chatten, alla är så trevliga mot varandra. Sen är det även skönt att veta att pengarna går till ett bra ändamål, även om jag inte hade vunnit själv så hade jag bidragit till något bra. det är viktigt.

Spela bingo
Bengt vann ny Volvo på nitlotten
Läs om fler vinnare