Gillian vann 780 000 kronor i Jackpotdragningen.

Ny Jackpotvinnare skänker bort en del av vinsten  

Gillian vann 780 000 kronor på Miljonlotteriets Jackpot. Efter flera svåra motgångar i livet skänker hon nu en del av vinstsumman till välgörande ändamål. 
– Det känns meningsfullt och kul att få hjälpa till, det är också en av anledningarna till att jag är med i Miljonlotteriet, säger Gillian. 

Det har hunnit gå några veckor sedan Gillian fick den glada nyheten om att hon vunnit Miljonlotteriets jackpotvinst på 780 000 kronor. Efter att ha jobbat hårt hela livet och uppfostrat två barn på egen hand kan hon nu slappna av och känna en ekonomisk trygghet inför ålderdomen. 

– Det är det första jag tänker på varje morgon när jag vaknar. Jag är så himla glad för att jag vunnit, säger hon. 

När Gillian berättade för sina barn att hon vunnit svarade hennes son: ”Mamma detta är du värd." Trots det var det första hon gjorde med pengarna att skänka bort en del till välgörande ändamål. 

– Jag hoppas att pengarna kan bidra till livsviktig forskning så att fler överlever denna fruktansvärda sjukdom, säger Gillian.  

Att bidra till välgörande ändamål är en stor anledning till att hon är med i Miljonlotteriet. Hon berättar att hon också gett sina barn och barnbarn en del av vinsten.  

I övrigt är Gillian försiktig med vad hon ska göra för pengarna. Hon är uppfostrad till att inte spendera i onödan, men känner att det är roligt att kunna göra det om hon får lust. Som när hon tillsammans med sin familj skulle ut och äta för att fira hennes födelsedag och att hon vunnit. 

– Då slog jag på stort, bokade den finaste restaurangen och bjöd alla vid bordet på det dem ville ha, skrattar hon. 

Christina vann 1 miljon
Möt fler vinnare
Vill du ha chans i nästa jackpotdragning? Bli prenumerant