Henrik visste inte att han vunnit 300 000

Missade nästan vinsten

Henrik hade missat att skrapa sina digitala prenumerationslotter och hade därför ingen aning om att han vunnit 300 000 förrän drömcoachen ringde honom och berättade den glada nyheten.

Hur gick det till när du fick veta om vinsten?
– Jag prenumererar digitalt och hade missat att skrapa mina lotter den här månaden så de hade automatskrapats under natten till den 14 november, så jag visste inte att jag hade vunnit. Jag satt i min bil utanför en livsmedelsbutik när drömcoachen från Miljonlotteriet ringde och berättade att jag hade vunnit 300 000 kronor. Först trodde jag att det var en bluff, men hon lät trovärdig. På nätet såg man bara att det stod extra vinst, men inte mer. Så när jag fick hem pappren så förstod jag att det var sant.  

Vad ska du göra för vinstpengarna?
–Det roliga är att jag redan veckan innan hade varit och tittat på en ny bil, så en Toyota C-HR hybrid blir det. Resten av pengarna blir kyl och frys till köket samt extra fina julklappar till mina döttrar, troligtvis nya datorer.

Vad säger din familj och vänner?
– De trodde inte heller på mig, men nu har det hunnit sjunka in och alla är glada. Barnen vet om bilköpet, men får vänta till jul innan de får sina presenter.

Miljonlotteriets överskott går till IOGT-NTO-rörelsen, vad tycker du om det?
– Vi har inte haft några problem med alkohol i familjen, men man läser ju om andra familjer på nätet. IOGT-NTO känns som en bra organisation och det känns bra att pengarna går till viktiga saker.
Grattis till vinsten Henrik!

Eivor vann 196 000 på bingo
Möt fler vinnare
Skrapa lotter och vinn