Henrik vann 300 000 och firar med ny Toyota.

Vann 300 000 – utan att veta om det

Medan Henrik låg och sov natten till den 14 november gled en vinst på 300 000 in på hans spelkonto. Nu ska vinsten sätta gotlännings liv i rullning med en sprillans ny Toyota. 

Under nästan två års tid har Henrik prenumererat på Originallotten på miljonlotteriet.se. Varje månad har han loggat in och skrapat sina fem lotter, men inte i oktober. Då missade han inte bara att han fått nya lotter att skrapa, utan också att en vinst på 300 000 uppenbarade sig när lotterna tillslut skrapades automatiskt.

Det var inte förrän Miljonlotteriets drömcoach ringde för att gratulera som han fick veta att han vunnit.

– Jag satt i min bil utanför en livsmedelsbutik när drömcoachen ringde och berättade att jag hade vunnit 300 000. Först trodde jag att det var en bluff, trots att hon lät trovärdig. När jag fick hem vinstbeviset förstod jag att det var sant. Berättar Henrik.

Får rivstart på år 2018

Även familjen hade svårt att tro på att vinsten var sann, men efter att alla familjemedlemmen låtit nyheten smälta in blev alla glada och förväntansfulla. Vad vinstpengarna skulle gå till var inget Henrik behövde fundera på särskilt länge.

– Det roliga är att jag redan veckan innan hade varit och tittat på en ny bil, så en Toyota hybrid blir det. Resten av pengarna blir kyl och frys till köket samt extra fina julklappar till mina döttrar, troligtvis nya datorer. Barnen vet om bilköpet, men de får vänta till jul innan de får sina presenter. 

Att Miljonlotteriets överskott till IOGT-NTO-rörelsen ger barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö har Henrik koll på.

– Vi har inte haft några problem med alkohol i familjen, men man läser ju om andra familjer på nätet. IOGT-NTO är en bra organisation och det känns gott att överskottet går till viktiga saker.  

Vill du också vinna stort? Börja prenumerera på vinstchanser du också. Klicka här!

Håkan vann 100 000 kr
Möt fler vinnare