Ida skrapade lotter från Miljonlotteriet och vann sitt drömbröllop.

Ida skrapade fram sitt drömbröllop

De planerade sitt drömbröllop. Då skrapade Ida och Albin Risfelt från Täby hem 150 000 kronor på Miljonlotteriet.
– Vi bara skrek rakt ut, känslan går inte att beskriva, säger Ida.

Hon satt hemma i vardagsrummet och skrapade en prenumerationslott från Miljonlotteriet, ”jag har alltid tyckt om spänningen”, när det osannolika inträffade. Eller ja, först trodde Ida Risfelt att lotten var en nit: 

– De vanliga nio rutorna var skrapade utan vinst, sedan finns det sex extra rutor också. Där fick jag först två likadana rutor och blev lite nervös, när den tredje dök upp satt jag bara och stirrade. Jag hamnade i något sorts chocktillstånd, berättar 25-åringen.

Efter att ha samlat ihop sig gick Ida ut i köket där sambon Albin, 26, lagade mat och meddelade den glada nyheten. Men hon fick inte den väntade reaktionen:Ida vann hos Miljonlotteriet

– Han trodde inte alls på mig och skrattade lite överslätande. Sedan visade jag lotten och vi tittade nog tusen gånger innan vi var säkra. 

Paret, som just då gick i bröllopsplaner, hade vunnit 150 000 kronor. Pengar som kom väl till pass inför det stundande bröllopet:

– Ett bröllop kostar ju en del pengar så det kändes väldigt skönt att inte behöva snåla eller tänka på vad man hade råd med.

Närmare 70 personer var på plats när Ida och Albin blev äkta makar:

– Det är lite ”cheezy” att säga men visst blev det ett drömbröllop. Det blev precis som jag hade hoppats på!

Trots att de redan vunnit storvinsten fortsätter paret att prenumerera på Miljonlotteriets lotter, där hela överskottet går till IOGT-NTO-rörelsens arbeta mot att ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Varje månad kommer lotterna hem direkt i brevlådan:

– Det är jättebra att överskottet går till en ideell verksamhet som gör gott, det känns faktiskt riktigt skönt. Vi fortsätter skrapa även om alla säger att vi inte kommer vinna igen (skratt), säger Ida.

Göte vann bil på nitlotten
Möt fler vinnare
Upptäck nya Miljonmorgon
Spela bingo