Inger från Järfälla vann 411 081 kr i Stjärnjacken

Inger från Järfälla vann högsta jackpotten på bingo - 411 081 kronor!

Inger från Järfälla vann 411 081 kronor på Miljonlotteriets bingospel, vilket är den högsta bingovinsten i Miljonlotteriets historia!

Nu ska hon äntligen unna sig några lyxiga prylar och sedan bjuda familjen på en extra guldkant i vardagen. Men det var nära att hon missade högvinsten.

– Jag bestämde mig för att jag bara skulle spela en sista gång, när jag plötsligt såg att det blinkade till med budskapet att jag vunnit "JACKPOTT"!”, säger en överväldigad Inger.

– Först fattade jag inte hur mycket jag hade vunnit "är det 400 eller 4 000 kr!?" Det var först när jag till slut räknat ihop alla nollor som jag förstod att det var över 400 000 kr som jag hade vunnit. Jag skrev till och med ut bekräftelsemailet jag fick av Miljonlotteriet och visa maken för att vi skulle förstå vad som hade hänt, skrattar Inger.

Trogen kund vinner högvinst

Inger har varit kund hos Miljonlotteriet i över 14 år och prövat lyckan med såväl den klassiska Miljonlotten, som skraplotten Jippi och även underhållande och spännande bingospel på nätet. Det har genom åren gett en del vinster, men denna vinst på 411 081 kronor är Ingers absolut största vinst.

– Jag har haft tur i spel tidigare och när jag vann stort sist renoverade jag mitt hus. Denna gång kommer jag att unna mig några lyxprylar att förgylla vardagen med och så blir det en stor middag med barn, barnbarn och barnbarnsbarn för att fira, säger en lycklig Inger.

Spelets överskott stöttar initiativ för ett tryggare liv för barn och ungdomar

Inger gillar att spela bingo hos Miljonlotteriet för spänningens skull och hennes favoritspel är 2-kronorsbingon. Att överskottet från Miljonlotteriets spel och lotteri går till arbete mot alkohol- och drogproblem tycker hon är hjärtevärmande.

– Det är viktigt att kunna ge barn och ungdomar en tryggare framtid, det känns bra i hjärtat att vara del av den förebyggande verksamhet som Miljonlotteriet möjliggör och stöttar, säger Inger.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet är en av Sveriges största och äldsta lotterier. Sedan 1964 har lotteriet erbjudit en roligare vardag genom skraplotter via prenumeration eller online samt bingo på nätet. Högsta vinsten för skraplotter är 10 miljoner och för bingospel är högsta vinsten 1 miljon kronor.

Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen och hela överskottet går till föreningar och eldsjälar som brinner för att motverka alkoholens- och drogernas skadliga effekter i samhället. Vi står även bakom klartänkta insatser och positiva exempel som verkar för en hälsosam förändring. Nyktra Initiativ som gör skillnad för oss alla.

 
Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon