Vann 1,1 miljoner på Miljonlotteriets jackpotdragning

Karin blev jackpotmiljonär

Kvinnan från Uppland vann 1,1 miljoner kronor – men svarade inte när Miljonlotteriet ringde, utan blockade istället numret. Först när de nådde sonen i familjen fick hon reda på den glada nyheten. 
– Jag blev riktigt chockad, men nu är jag himla glad för att jag vunnit. 

Hon har prenumererat länge på Miljonlotteriets lotter och varit engagerad i IOGT-NTO-rörelsen sedan barnsben. Nu behöver Karin inte oroa sig för pengar på ett bra tag. Pensionären vann häromveckan nämligen Miljonlotteriets jackpottvinst på 1,1 miljoner kronor:

– Det känns konstigt, vill nästan se pengarna på kontot innan jag kan riktigt tro på det, säger hon.

Men det tog ett tag innan Miljonlotteriets drömcoach fick tag på vinnaren.

– Jag hade faktiskt blockerat numret för att de hade ringt så många gånger, men så fick de tag i min son och han ringde mig. Nästa gång ett okänt nummer ringer kommer jag att svara, säger hon med ett skratt.

Hon har inte riktigt hunnit tänka på vad hon ska göra med pengarna, men en ny radio och telefon står på önskelistan. Men ingen ny bil, som hon tänkt från början:

– Jag har tänkt att jag ska köpa en ny radio och en ny telefon, leva lite lyxigare helt enkelt, inte alltid köpa det billigaste. Först hade jag tänkt att jag skulle köpa en ny bil, men den jag har funkar så bra så den får rulla ett tag till.

Edit vann 1 100 000 på Jackpot
Läs mer om Jackpot
Vill du ha chans i nästa jackpotdragning? Bli prenumerant!