Kjell vann över 600 000 kronor i Jackpotdragningen.

Nu har händige Kjell 675 887 skäl att leja bort byggandet

Efter många år som Miljonlotten-prenumerant funderade pensionären och hemmafixaren Kjell Nilsson på att säga upp sina lotter. Nu är han väldigt glad över att det aldrig blev så. Bara några veckor senare lyckades Kjell kamma hem jackpoten på 675 887 kronor.

Pensionären Kjell Nilsson brukar spendera mycket tid med att fixa med huset hemma i Östergötland. Just därför var han fullt upptagen med att hugga ved när telefonen ringde en vinterdag i januari. När han var klar där ute väntade ett missat samtal ifrån Miljonlotteriet, det var först när han ringde tillbaka som han fick lyckobeskedet att han hade vunnit 675 887 kronor på Jackpotdragningen.

Jag var nästan gråtfärdig, jag har aldrig vunnit något innan, bara småvinster. Frugan var också hemma och hon vart lika glad hon, berättar Kjell.

Kjell och hans fru har båda varit med i Miljonlotteriet i snart 15 års tid och tycker det är kul att vara med och spela, men bara några veckor innan vinsten började de diskutera ifall det var dags att avsluta sina prenumerationer. 

Det värsta var att vi hade pratat ett par veckor innan ifall vi skulle säga upp det eller hur vi skulle göra, säger Kjell och skrattar. Nu kommer jag att fortsätta prenumerera.

När vi frågar vad han tänkt göra med pengarna berättar Kjell att han och hans fru har valt att dela med sig av vinsten till sina barn som blev överlyckliga när de fick reda på att deras pappa hade vunnit på Jackpoten. Själva kommer de i första hand att satsa på att få det fint ute och bygga ett tak över altanen.

Men det får jag ta in hjälp för, riktigt så händig är jag inte, skrattar Kjell.

Läs mer om Jackpot
Beställ lotter som gör skillnad
Ingrid vann bil på sin nitlott
Läs om fler vinnare