Lars vann 1000000 kronor

Lars galopperar in Miljonjackpott

Lars Lindroth, en hästälskande och aktiv pensionär, berättar om sitt livs överraskning – en jackpott i hästväg.

Ett oväntat samtal

På gården, en gammal Bergsmansgård i ytterkanten av Bergslagen, fick Lars Lindroth en överraskning. Under ett arbetspass i traktorn ringde telefonen – det var Miljonlotteriets vinstcoach som meddelade att han vunnit 1 010 736 kronor i kontanter.

– Jag trodde inte att det var sant. Efter ett par samtal förstod jag att det stämde. Jag sprang in till frugan och berättade. Hon grät av glädje. Delad glädje är dubbel glädje, säger Lars Lindroth.

Guldkant på vardagen
Vinsten firades med champagne och god mat. Några dagar senare fortsatte firandet med barnen. Lars och hans familj planerar nu att sätta guldkant på vardagen. De har redan börjat drömma om en resa till Sicilien, för att njuta av den vackra naturen och den goda maten.
Hästar varmt om hjärtat

Lars har ett stort intresse för hästar. Och, vem vet? Det kanske blir en resa till Paris för att se travloppet Grand Prix d'Amérique.

– Hästar är magnifika, ståtliga och tillgivna djur. Vi har haft hästar i generationer, sedan de användes för skogsarbete. Nu har jag travhästar, berättar Lars.

Viktigt ändamål

En av anledningarna till att Lars deltog i Miljonlotteriet var att allt överskott går till IOGT-NTO:s ideella verksamheter.

– Det känns bra att veta att pengarna går till en god sak, ett jätteviktigt arbete som stödjer barn och unga mot droger och att hamna i kläm, avslutar Lars.

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Skrapa lotter

Så här funkar Miljonjackpott:
• En spelad krona är en andel i Miljonjackpott
• Vinsten består av kontanter
• Dina andelar registreras automatiskt
• Följ ditt jackpottvärde på miljonlotteriet.se