Lena från Helsingborg vann 50 000 kr i Miljonbingo

Lena vann 50 000 kronor i Miljonbingo

Lena från Helsingborg vann 50 000 kronor i den festliga dragningen av Miljonbingo. Vinsten går till en nyare och miljövänligare bil – och resor till vänner på Kanarieöarna. 
– Jag har åkt till Las Palmas i över 20 års tid och har lärt känna massa människor där. Nu vill jag åka dit och träffa dem igen, säger Lena.

Till den festliga Vinnardagen i Mölnlycke strax utanför Göteborg hade Lena tagit med sig en väninna. Via sin jackpottvinst i Miljonbingo på Miljonlotteriets bingowebb hade hon tagit sin plats i den festliga dragningen och chansen att vinna en miljon. I dragningen fastställdes vinstsumman till 50 000 kronor.
– Jag är ingen storspelare alls. Jag kanske spelar för 100 kronor i månaden, bara för att det är kul. Så det här var ju en riktig lyckoträff, säger en glad Lena.

Köper ny bil – eller reser till Las Palmas
Vinsten ska gå till en ny bil och gärna en laddhybrid som gör resorna billigare på hemmaplan. Eller så blir det längre resor till soliga Kanarieöarna.
– Jag har åkt till Las Palmas i över 20 års tid och har lärt känna massa människor där. Nu vill jag åka dit och träffa dem igen, säger Lena.

Spelar för en roligare vardag
Genom sitt bingospelande bidrar Lena till Miljonlotteriets överskott som går till att motverka alkohol- och drogproblem i samhället. Det ger en roligare vardag både för henne och andra.
– Jag spelar bingo för att det är trevligt och en form av underhållning, säger Lena.

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon