Monica vann 120 000 kronor på Miljonlotteriets bingo

Kopplade av och vann 

En kulen novemberkväll loggade Monica från Skärblacka in på miljonlotteriet.se för en stunds bingospelande. Det visade sig att det skulle göra henne 120 000 kronor rikare.

Sedan tio år tillbaka har Monica spelat bingo på Miljonlotteriet som avkoppling. Just den här kvällen fick motsatt effekt eftersom den slutade lite annorlunda än de flesta andra. När en jackpott på över 120 000 kronor landade rakt i hennes ficka pumpade adrenalinet i hela kroppen.

Jag gjorde något annat samtidigt som jag spelade så jag fattade först inte att jag hade vunnit. Det känns overkligt och man blir chockad, man tror ju inte att man kommer vinna, säger en glad Monica.

Delad glädje är dubbel glädje
Det var på bingospelet Vit Jul som Monica plötsligt fick jackpott. Men det var inte bara hon som fick ta del av vinsten. Monicas vinst på 120 000 kronor motsvarade hälften av den egentliga jackpottsumman, den andra halvan delades upp mellan de andra 65 spelarna som hade köpt en bingobricka i spelet.

Att allt överskott går oavkortat till kampanjen Vit Jul, som IOGT-NTO anordnar för att skapa trygga och roliga julaktiviteter för barn, gör att spelet i det långa loppet gläder ännu fler personer än själva vinnarna. Och ändamålet är en av anledningar till att Monica blivit en trogen bingospelare på Miljonlotteriet.

Det var den goda saken som gjorde att jag gick med från början. Jag kände till IOGT-NTO eftersom min man jobbade där ideellt, berättar hon.

Tänker fortsätta med bingo som avkoppling
Vad Monica ska göra för sin vinst är ännu inte bestämt. Men att det blir fler bingokvällar framöver är ett som är säkert. 

 Jag har spelat bingo på Miljonlotteriet sedan det lanserades för drygt tio år sedan. Jag var även med på en bingoträff som Miljonlotteriet anordnade för några år sedan. Då var vi några spelare som gick på Melodifestivalen i Linköping tillsammans. Det var jättetrevligt, avslutar hon.

Marie vann 300 000 på sin födelsedag
Möt fler vinnare

Vill du också vinna en jackpott? Testa lyckan i bingorummet här!