Möt några av Miljonlotteriets vinnare

När drömmen slår in

Möt våra vinnare och hör deras historier om dagen då drömmen blev verklighet. I år firar vi 60 år och vi bjuder på en unik chans på Sveriges största skrapvinst – 60 miljoner! Vem vet, kanske är det din vinnarhistoria vi skriver nästa gång?

Ann-Christin från Åkersberga skrapade fram en halv miljon

Att vinna storvinsten en gång är en dröm för många. Men för Ann-Christin hände det två gånger om – först med 100 000 kronor och därefter med 500 000 kronor! Glädjeruset var ett faktum för både henne och familjen när hon skrapade fram halvmiljonen på Miljonlotteriets vinnardag. Drömmen om en egen ateljé kan nu bli verklighet för Ann-Christin, som sedan hon blev pensionär fått en rejäl nytändning i sin kreativitet.

Tack vare miljonvinsten kan Elisabeth ta med familjen ut i världen

När Elisabeth vann 1 miljon kronor var familjen det första hon tänkte på. Den fantastiska vinsten öppnar upp världen för henne, maken och barnens familjer. Resor står högt på agendan, och efter inställda planer under pandemin ska de nu göra det bästa av tiden och boka om den efterlängtade turens längs Hurtigruten. Men inte nog med det – Elisabeth planerar också ett attefallshus vid sommarstugan för att göra plats åt barn och barnbarn. En resa genom livet, rikare och mer äventyrlig än någonsin!

Lars miljonvinst sätter guldkant för både honom och hundar i nöd

Lars från Hjärnarp i Skåne blev minst sagt positivt överraskad när han kammade hem en miljon i Miljonlotteriets dragning. Den glädjande vinsten öppnar upp nya möjligheter för Lars, men också för djuren som hans stora hjärta bultar lite extra för. Planen är att förnya det älskade uterummet i hans hem och som en bonus delar han med sig av sin vinst till djurorganisationer som hjälper utsatta hundar.