Rita vann 6,3 miljoner på Miljonlotteriets Jackpot

Rita vann 6,3 miljoner på Jackpot

Nu ska hon upptäcka världen tillsammans med sin syster Maud.

– Jag är i sjunde himlen. Plötsligt kan jag göra allt jag drömt om. Det är otroligt, säger den lyckliga vinnaren.

Rita vann hos Miljonlotteriet

Föreställ dig att det plötsligt ringer i telefonen. Och att en röst i andra änden berättar att du har vunnit 6 396 969 kronor! Obegripligt, eller hur? Precis så resonerade även Rita i Limhamn när hon tog emot det omtumlande beskedet.

– Jag lät nog först lite irriterad och otrevlig faktiskt, skrattar Rita. Men det var ju också ett märkligt telefonsamtal. Ena stunden ser livet ur på ett sätt. Sen förändras plötsligt allt genom ett samtal. Det är svårt att ta in.

När Miljonlotteriets drömcoach Lina hälsar på för att överlämna checken är stämningen emellertid på topp. Tillsammans med tvillingsystern Maud avslöjar Rita deras gemensamma planer.

– Vi vill ut i världen. Först på tur står Japan. Sen väntar Australien, Nya Zeeland, Florida, New York, Dubai och andra spännande platser, berättar Rita.

– Men jag följer inte med till Australien, säger Maud. Jag vill inte ut i bushen. Där finns för många farliga djur.

– Och jag hänger inte med på dina golfresor, kontrar Rita.

Det härliga syskonparet skrattar åt sina drömmar och planer. De berättar om allt de nu ska göra och unna sig. Men egentligen är den största vinsten att systrarna har hittat tillbaka till varandra.

– Tänk att vi levde i 40 år på varsitt håll utan att egentligen umgås. Men för tio år sedan var vi båda med om varsin livskris och då fann vi varandra igen. Nu är vi oskiljaktiga.

Bli prenumerant här för chans på nästa jackpot
Maja vann rekordjackpott
Möt fler vinnare