Susanna vann 500 000 kronor

Från tunga oljefat i Falkenberg till skönspelade oljefat i Trinidad

Susanna Lundin, 57, från Falkenberg, har haft turen att vinna högvinster två gånger hos Miljonlotteriet. 2014 vann hon resepresentkort för 100 000 kronor och besökte Trinidad. Nu skrapade hon hem  500 000 kronor.

Rätt känsla gav total lycka

Alla har sina sätt att skrapa lotter. Susanna väntar på rätt känsla. När hon väl hittat känslan denna gång, skrapade fram 500 000 kronor, och parets lycka var total.

Svårt att förstå

När Susanna såg att hon hade vunnit 500 000 kronor var det svårt att förstå.

– Jag satt hemma i köket. Fick titta två gånger innan jag fattade det, har fortfarande svårt att greppa det, berättar Susanna.

100 000 anledningar att vila

Första gången vann Susanna  100 000 kronor i presentkort. Då stort reste hon till Hawaii, Florida och Trinidad. Nu har hon chansen att ge sig ut på nya äventyr, gärna på motorcykel.

– Eftersom jag har jobbat inom tung industri sedan jag var 17 år, så jag uppskattar att vila ut på resor, säger Susanna.

Spänning och drömmar

Susanna har prenumererat på lotteriet för både spänningen och drömmarna. Hon uppskattar att överskottet går till IOGT-NTO:s ideella verksamheter.

– Jag tycker det är bra att allt överskott går till er organisation, ni gör ett viktigt jobb. Men jag spelar för spänningen och att drömma, avslutar Susanna.

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Skrapa lotter