Julkalender lucka 22 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 22: Bädda för vinst – med lyxigt påslakanset

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till! 

Så väck språkörat till liv nu. Är du snabb nog vinner du ett påslakanset till ett värde av 1 599 kronor! Vilket är språket som chattvärden plötsligt börjar prata i chatten? Om du utifrån de tre orden kan lista ut vilket språket är och är perfekt snabb på att mejla in svaret, har du chans att vinna ett lyxigt påslakan i skönaste satin. En bokstavlig drömvinst.

När: Torsdag 22 december.
Vad: Mejltävling.
Vinst: Lyxigt påslakanset värde 1 599 kronor.
Hur: Vid tre tillfällen byter chattvärden tillfälligt språk och skriver ett ord som leder fram till ett specifikt språk. En ledtråd släpps i taget, klockan 11, 15 samt 18. Du mejlar in ditt svar så snabbt du kan på vinnare@miljonlotteriet.se efter att sista ledtrådens släppts.
Vinnare: De tre vinnarna som hamnar på plats 1, 3 och 5 i vår mejlkorg vinner ett lyxigt påslakanset från Miljonlotteriets vinstshop. 
Villkor: Endast ett bidrag per mejladress och användare. Du kan tävla hela dagen fram till klockan 18.30.  Du får vinna en mejltävling eller en chattävling i vår julkalender 1-24 december. När det är en chattävling räknas vinsten in i de två chattspelsvinster du får vinna under ett pass. Lycka till! 

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar