Tävla och vinn i Miljonlotteriets bingochatt.

Bli en vinnare i veckans bingotävlingar. Vecka 1 

Här hittar du alla extra vinstchanser i Miljonlotteriets bingo. Varje vardag som helgdag kan du delta i roliga chatt- och mejltävlingar samtidigt som du spelar bingo. Villkoren för tävlingarna hittar du längst ner på sidan. Lycka till i bingochatten!

 

CHATTÄVLING Måndag–fredag klockan 9–12: Frukostbingo

Lite då och då kryddas bingospelet med frågor i chatten. Var den som är på hugget och svarar snabbast, så vinner du en Miljonlott och kan finna skrapglädjen med chans på hela 10 miljoner kronor.
 

CHATTÄVLING Måndag–fredag klockan 13–15: Blommor på latin

Chattvärden skriver namnet på en blomma på latin. Du ska svara vad blomman heter på svenska. Är du snabbast vinner du två blomsterkort (värde 100 kr).
 

MEJLTÄVLING Måndag–fredag klockan 18–20: Det ä bar' å åk

Fyra ledtrådar leder dig fram till en känd skidåkare. Lista ut vem vi söker och mejla in ditt svar på vinnare@miljonlotteriet.se så har du chans att vinna en yogamatta (värde 299 kr). Vinnarna är de med rätt svar som hamnar på första, tredje och femte plats i vår mejlkorg. Vinnarna presenteras strax innan klockan 20 i chatten.
 

CHATTÄVLING Lördag–söndag klockan 10–12: Kaffe Kaffe Kaffe

Svara snabbast och rätt på frågorna om kaffe, så kan du vinna Miljonlotteriets kaffe som specialbeställts och bara finns hos oss. Frågorna ställs av chattvärden lite då och då i chatten, så var på din vakt. Det är tre vinnare per tävling.
 

MEJLTÄVLING Lördag–söndag klockan 18–20: Årtalen

Samla på ledtrådarna som ger dig tre årtal. Sedan ska du bara addera talen snabbt och mejla in summan till oss på vinnare@mijonlotteriet.se. Då har du chans att vinna 50 kronor att spela bingo för. Vinnarna är de som med rätt svar hamnar på plats ett, tre och fem i vår mejlkorg. Vilka det är presenteras kring klockan 20 i chatten.

 

VILLKOR

Chattävling:

I en chattävling gäller det att svara på chattvärdens frågor direkt i chatten. Ofta är det en stor fördel att vara snabb här. Har du skickligheten och vinner i en chattävling räknas den vinsten in som ett av de tre chattspel du får vinna per dag. Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.

Mejltävling:

När det kommer till mejltävlingar så kommer frågor/ledtrådar  i chatten från chattvärdarna och sen mejlar du in ditt tävlingsbidrag. Dessa tävlingar kan pågå under en lite längre tid och vinnarna annonseras i chatten vid passets slut. Ange alltid ditt nickname eller kundnummer tillsammans med ditt svar för att ditt bidrag ska vara giltigt. Observera att samma mejladress inte får användas till flera kunder. Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.

Förutom våra roliga tävlingar arrangerar chattvärden alltid Chattspel direkt i chatten också. Läs mer om alla våra chattspel i vår bingomeny här

Spela bingo
Möt våra chattvärdar
Upptäck vår app