Tävla och vinn i Miljonlotteriets bingochatt.

Bli en vinnare i veckans bingotävlingar. Vecka 11

Här hittar du alla extra vinstchanser i Miljonlotteriets bingo. Varje vardag som helgdag kan du delta i roliga chatt- och mejltävlingar samtidigt som du spelar bingo. Villkoren för tävlingarna hittar du längst ner på sidan. Lycka till i bingochatten!

VILLKOR FÖR TÄVLINGARNA

Regler för chattävlingar:
I en chattävling gäller det att svara på chattvärdens frågor direkt i chatten. Ofta är det en stor fördel att vara snabb här.
•       Vinsten i en chattävling räknas in som ett av de tre chattspel du får vinna per dag.
•       Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.
•       Vinner du en summa att spela för sätter chattvärden in summan på ditt spelkonto med en gång. Vinner du en premie eller en lott skickas denna till dig på posten.

Regler för mejltävlingar:
När det kommer till mejltävlingar så kommer frågor/ledtrådar i chatten från chattvärdarna och sen mejlar du in ditt tävlingsbidrag. Dessa tävlingar kan pågå under en lite längre tid och vinnarna annonseras i chatten vid passets slut.
Ange alltid ditt nickname eller kundnummer tillsammans med ditt svar för att ditt bidrag ska vara giltigt. Observera att samma mejladress inte får användas till flera kunder.
Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll. Det gäller att hamna på plats 1, 4 eller 8 i mejlkorgen för att vinna.
Vinner du en summa att spela för sätter chattvärden in summan på ditt spelkonto med en gång. Vinner du en premie eller en lott skickas denna till dig på posten. 

Förutom våra roliga tävlingar arrangerar chattvärden alltid Chattspel direkt i chatten.

Spela bingo
Möt våra chattvärdar
Upptäck vår app