Tävla och vinn i Miljonlotteriets bingochatt.

Bli en vinnare i veckans bingotävlingar. Vecka 3 

Här hittar du alla extra vinstchanser i Miljonlotteriets bingo. Varje vardag som helgdag kan du delta i roliga chatt- och mejltävlingar samtidigt som du spelar bingo. Villkoren för tävlingarna hittar du längst ner på sidan. Lycka till i bingochatten!

MEJLTÄVLING Måndag-fredag klockan 10–12: Gissa språket

Lista ut vilket språk det är som chattvärden söker. Efter att de fyra ledtrådarna avslöjats i chatten mejlar du in ditt svar på vinnare@mijonlotteriet.se. Om du hamnar på plats ett, två eller sex i vår mejlkorg är du en av vinnarna. Vinsten är valfri vinst från vinstshoppen till ett maxvärde av 200 kr. 

CHATTÄVLING Måndag-fredag klockan 13–15: Fikabingo

Tävla direkt i chatten så har du chans att vinna en Miljonlott och skrapa fram hela 10 miljoner kronor. Tävlingen hålls lite när som helst under chattpasset, så håll utkik efter chattvärdens förvarningar.

CHATTÄVLING Måndag-fredag klockan 18–20: Triss i jackpott

När/om jackpotten för Stjärnskottet går ut i bingorummet under tävlingens gång kommer chattvärden att arrangera chattspelet Sifferbingo i nästkommande bingospel. Vinstsumman på chattspelet Sifferbingo blir densamma som jackpotten som slog ut i Stjärnskottet. Med andra ord kan den bli riktig hög.
För att vinna chattspelet behöver du ange tre siffror mellan 1–75 och sedan vara en en av de tre vars nummer först matchar de bingoslumpen drar samt svara rätt på chattvärdens fråga i chatten. Den här chattävlingen är en populär liten specialare och ingår inte i de maxantal tävlingar du kan vinna per vecka, däremot i de antal chattspel du kan vinna per dag (3 st). 

 
CHATTÄVLING Lördag 21 januari klockan 10–12 samt 19-21: Kramens dag

Vinn choklad under förmiddagen och biobiljetter under kvällspasset när vi firar kramens dag i chatten. Chattvärden talar om i chatten vilka chattspel som vi kryddar med dessa krampriser. Totalt är det tio deltagare som vinner choklad på förmiddagen och tio vinnare som vinner två biobiljetter var på eftermiddagen/kvällen. Du kan vinna ett krampris under dagen och de ingår inte i de 3 chattspel du får vinna per dag. De påverkar inte heller tävlingen du kan vinna 1 gång i veckan.

CHATTÄVLING Söndag klockan 10–12: Kaffe Kaffe Kaffe

Svara snabbast och rätt på frågorna om kaffe, så kan du vinna Miljonlotteriets kaffe som specialbeställts och bara finns hos oss. Frågorna ställs av chattvärden lite då och då i chatten, så var på din vakt. Det är tre vinnare per tävling.

MEJLTÄVLING Söndag klockan 18–20: Årtalen

Samla på ledtrådarna som ger dig tre årtal. Sedan ska du bara addera talen snabbt och mejla in summan till oss på vinnare@mijonlotteriet.se. Då har du chans att vinna 50 kronor att spela bingo för. Vinnarna är de som med rätt svar hamnar på plats ett, tre och fem i vår mejlkorg. Vilka det är presenteras kring klockan 20 i chatten.

 
VILLKOR

Chattävling:
I en chattävling gäller det att svara på chattvärdens frågor direkt i chatten. Ofta är det en stor fördel att vara snabb här. 
• Vinsten i en chattävling räknas in som ett av de tre chattspel du får vinna per dag. 
• Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll. 
• Vinner du en summa att spela för sätter chattvärden in summan på ditt spelkonto med en gång. Vinner du en premie eller en lott skickas denna till dig på posten. 

Mejltävling:
När det kommer till mejltävlingar så kommer frågor/ledtrådar i chatten från chattvärdarna och sen mejlar du in ditt tävlingsbidrag. Dessa tävlingar kan pågå under en lite längre tid och vinnarna annonseras i chatten vid passets slut. 
• Ange alltid ditt nickname eller kundnummer tillsammans med ditt svar för att ditt bidrag ska vara giltigt. 
• Observera att samma mejladress inte får användas till flera kunder. 
• Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll. 
• Vinner du en summa att spela för sätter chattvärden in summan på ditt spelkonto med en gång. Vinner du en premie eller en lott skickas denna till dig på posten. 

Förutom våra roliga tävlingar arrangerar chattvärden alltid chattspel direkt i chatten också. Läs mer om alla våra chattspel i fliken chattspelsregler i bingomeny här.

Spela bingo
Möt våra chattvärdar
Upptäck vår app