Fina erbjudanden och spännande tävlingar i bingochatten

Fullt ös i bingochatten

Vi gillar att krydda våra bingospel med kluriga och luriga chattspel. Denna vecka erbjuder spännande chattspel som Triss i Jackpott och Dubbla vinster. Vi avslutar veckan med en rykande het mailtävling som osar kaffetema.

Måndag med dubbla chattvinster 

Dubbla din glädje i fantastiska chattspel! När du fördjupar dig i bingon och engagerar dig i tävlingar i bingochatten har du chansen att kamma hem tre härliga bonusvinster varje dag. Men idag tar vi det ett steg längre – vi kör en riktig dubbeldag! Du får chansen att plocka hem sex bingobonusvinster under dagen. Fantastiskt, eller hur?

När: 09.00-16.00 kan du vinna tre chattvinster och 16.00-22.00 kan du vinna ytterligare tre vinster. När chattvärden är på plats. 

Tisdag erbjuder Triss i Jackpot 

Upplev Trippel Spänning i Bingospelet Stjärnskottet! I det spännande spelet Stjärnskottet har vi tagit bingoglädjen till en helt ny nivå. Nu har inte bara en, inte två, utan tre lyckliga spelare möjligheten att vinna stort och dela på en fantastisk vinstsumma, som är lika stor som jackpotten!

När:  09.00 - 10.00 , 18.00 - 22.00
Läs mer här: Triss i jackpott

Tisdag fortsätter med Dubbla vinster

Vi fortsätter tisdagen med att dubbla vinster i chatten. Du har möjligheten att ta hem hela sex bingo-bonusvinster under dagen.

När: 09.00-16.00 kan du vinna tre chattvinster och 16.00-22.00 kan du vinna ytterligare tre vinster. Detta sker när chattvärden är på plats.

Onsdag med Dubbla chattvinster   

När du dyker in i bingoäventyret och deltar i våra chattrums tävlingar, öppnar du dörren till en skattkista fylld med bonusvinster. Varje dag har du möjligheten att vinna tre fantastiska bonuspriser, men idag är det extra speciellt – det är dubbeldag! Du har nu möjligheten att hämta hem hela sex bonusvinster under dagen.

När: 09.00-16.00 kan du vinna tre chattvinster och 16.00-22.00 kan du vinna ytterligare tre vinster. 

Torsdag är Triss i Jackpott  

Triss i Jackpot på torsdag. I Stjärnskottet har vi tagit bingoglädjen till en ny nivå. Nu kan du dessutom uppleva Trippel Spänning. Tre lyckliga vinnare har möjlighet att dela på en fantastisk vinstsumma. En summa som är lika stor som självaste jackpotten. 

När: 09.00 - 12.00, 18.00 - 22.00  När chattvärden är på plats 
Läs mer här: Triss i jackpott

Fredag är Triss i Jackpott  

Fredagsmys med Trippel Glädje. I Stjärnskottet har vi tagit bingoglädjen till en ny nivå. Nu kan du dessutom uppleva Trippel Spänning. Tre lyckliga vinnare har möjlighet att dela på en fantastisk vinstsumma. En summa som är lika stor som självaste jackpotten. 

När: 09.00 - 12.00, 18.00 - 22.00  När chattvärden är på plats 
Läs mer här: Triss i jackpott

Lördag tjuvstartar Kaffets dag 

Bingo och kaffe för ihop. På söndag är det kaffets dag. Vi smygstartar firandet redan på lördag. Fira med oss genom att delta i mejltävlingar med kaffetema. Kaffeinspirerade ledtrådar i chatten kommer att leda dig till rätt svar.
 
Första pris: Mon Amie muggar värda 299 kronor. Mugg Mon Amie
Andra och tredje pris: 70 kronor att spela för. 

Så här fungerar det:
1. Våra chattvärdar presenterar ledtrådar
2. Använd din kreativitet och intelligens för att få fram svaret 
3. När du har svaret i din hand, mejla det till vinnare@miljonlotteriet.se
4. Vi utser tre vinnare

När: 13.00 - 15.00

Villkor:
För att vara med och tävla måste du vara en aktiv spelare och köpt ett bingospel under tiden tävlingen spelas. Du kan vinna en mejltävling per vecka.

Söndag är Kaffets dag 

Välkommen att vara med i dagens kaffedoftande utmaning - en mejltävling med tre lyckliga vinnare. Håll ett öga på våra kunniga chattvärdar när de delar tre kaffeinspirerade ledtrådar i chatten. Värdarna kommer att guida dig mot rätt svar och möjligheten att vinna fantastiska priser.

Första pris: Mon Amie muggar värda 299 kronor. Mugg Mon Amie
Andra och tredje pris: 70 kronor att spela för. 

Så här funkar det: 
1. Våra chattvärdar presenterar ledtrådar
2. Använd din kreativitet och intelligens för att få fram svaret 
3. När du har svaret i din hand, mejla det till vinnare@miljonlotteriet.se
4. Vi utser tre vinnare

När: 18.00 - 20.00

Villkor: 
Du måste vara en aktiv spelare, samt köpt ett bingospel under tiden tävlingen spelas. Du kan vinna en mejltävling per vecka.
 

Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon
Skrapa lotter