Tävla och vinn i Miljonlotteriets bingochatt.

Bli en vinnare i veckans bingotävlingar. Vecka 4

Här hittar du alla extra vinstchanser i Miljonlotteriets bingo. Varje vardag som helgdag kan du delta i roliga chatt- och mejltävlingar samtidigt som du spelar bingo. Villkoren för tävlingarna hittar du längst ner på sidan. Lycka till i bingochatten!

Gissa språket
Vardagar kl. 10–12
MEJLTÄVLING. Lista ut vilket språk det är som chattvärden söker. Du får fyra ledtrådar och efter dessa mejlar du in ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se. Tre vinnare som hamnar på plats ett, två och sex i vår mejlkorg vinner valfri varuvinst värd 200 kronor i vår vinstshop. Vinnarna presenteras strax runt klockan 12.

Fikabingo
Vardagar kl. 13–15
CHATTÄVLING. Håll utkik i chatten efter denna tävling som går lite när som helst, så kan du vinna en Miljonlott - med chansen att vinna 10 miljoner. Chattvärden förvarnar när det är dags och snabbast som svarar på den kluriga frågan direkt i chatten är ett paket kaffe rikare.

Triss i jackpott
Vardagar kl. 18–20
CHATTÄVLING. När/om jackpotten för Stjärnskottet går ut i bingorummet under tävlingens gång kommer chattvärden att arrangera chattspelet Sifferbingo i nästkommande bingospel. Vinstsumman på chattspelet Sifferbingo blir densamma som jackpotten som slog ut i Stjärnskottet. Med andra ord kan den bli riktig hög.
För att vinna chattspelet behöver du ange tre siffror mellan 1–75 och sedan vara en en av de tre vars nummer först matchar de bingoslumpen drar samt svara rätt på chattvärdens fråga i chatten. Den här chattävlingen är en populär liten specialare och ingår inte i de maxantal tävlingar du kan vinna per vecka, däremot i de antal chattspel du kan vinna per dag (3 st). 

Kaffe, kaffe, kaffe
Lör-sön kl. 10–12
CHATTÄVLING. Svara snabbast och rätt på frågorna om kaffe, så kan du bli en av tre som vinner Miljonlotteriets exklusiva kaffe. Frågorna ställs av chattvärden lite då och då under chattpassets gång, och de tre snabbaste att svara vinner.

Årtalen
Lör-sön kl. 18–20

CHATTÄVLING. Samla ledtrådarna från chattvärden som leder dig fram till tre olika årtal. Nu ska du addera årtalen och mejla in summan på vinnare@miljonlotteriet.se. Tre vinnare som hamnar på plats ett, tre och fem i vår mejlkorg med rätt summa, vinner 50 kronor att spela för.
 

VILLKOR

Chattävling:
I en chattävling gäller det att svara på chattvärdens frågor direkt i chatten. Ofta är det en stor fördel att vara snabb här. Har du skickligheten och vinner i en chattävling räknas den vinsten in som ett av de två chattspel du får vinna per pass. Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.

Mejltävling:
När det kommer till mejltävlingar så kommer frågor/ledtrådar  i chatten från chattvärdarna och sen mejlar du in ditt tävlingsbidrag. Dessa tävlingar kan pågå under en lite längre tid och vinnarna annonseras i chatten vid passets slut. Ange alltid ditt nickname eller kundnummer tillsammans med ditt svar för att ditt bidrag ska vara giltigt. Observera att samma mejladress inte får användas till flera kunder. Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.


Spela bingo
Möt våra chattvärdar
Upptäck vår app