Tävla och vinn i Miljonlotteriets bingochatt.

Bli en vinnare i veckans bingotävlingar. Vecka 5–6

Här hittar du alla extra vinstchanser i Miljonlotteriets bingo. Varje vardag som helgdag kan du delta i roliga chatt- och mejltävlingar samtidigt som du spelar bingo. Villkoren för tävlingarna hittar du längst ner på sidan. Lycka till i bingochatten!

Bingokrysset,
vardagar kl. 10–12

MEJLTÄVLING. Chattvärdens fyra ledtrådar leder fram till kryssplanens lodräta svar. Tre vinnare vinner en muskel- och massageroller.

Gissa kändisen, vardagar kl. 13–15

MEJLTÄVLING. Klura ut vilken känd person som chattvärden frågar efter, så kan du bli en av tre som vinner två biobiljetter.

MEJLTÄVLING Måndagfredag klockan 10–12: Bingokrysset
Chattvärden ger fyra ledtrådar som leder fram till ett lodrätt svar i kryssplanen. Efter att de fyra ledtrådarna avslöjats i chatten mejlar du in ditt svar på vinnare@mijonlotteriet.se. Om du hamnar på plats ett, fyra eller åtta i vår mejlkorg är du en av vinnarna av en muskel- och massageroller från Miljonlotteriets vinstshop. Vinnarna presenteras strax runt klockan 12.

MEJLTÄVLING Måndagfredag klockan 13–15: Gissa kändisen
Gissa vilken känd person som chattvärden söker. Fyra ledtrådar ges direkt i chatten och du mejlar kändisen du tror det är på vinnare@mijonlotteriet.se. Om du hamnar på plats ett, fyra eller åtta i vår mejlkorg är du en av vinnarna av två biobiljetter. Vinnarna presenteras kring klockan 15.

Kvällsfrågan,
vardagar kl. 18–20

CHATTÄVLING. När som helst kan chattvärden ställa en fråga som gör att du blir en av tre som vinner vår exklusiva kaffe.

Gissa bakverket,
lör–sön kl. 10–12

MEJLTÄVLING. Vilket är bakverket som chattvärden söker? Fyra ledtrådar kan göra dig till en av tre som vinner en bakmatta och degskrapa.

CHATTÄVLING Måndag-fredag klockan 18–20: Kvällsfrågan
Tävla direkt i chatten så har du chans att vinna vårt specialbeställda kaffe. Tävlingen hålls lite när som helst under chattpasset, så håll utkik efter chattvärdens förvarningar. Och var snabbast på att svara när frågan ställs.

CHATTÄVLING Lördag–söndag klockan 10–12: Gissa bakverket
Vilket är bakverket som chattvärden söker? Fyra ledtrådar ges direkt i chatten och du mejlar namnet på bakverket du tror det är på vinnare@mijonlotteriet.se. Om du hamnar på plats ett, fyra eller åtta i vår mejlkorg är du en av vinnarna av en bakmatta och degskrapa från Miljonlotteriets vinstshop. Vinnarna presenteras kring klockan 12.

100 % schlager, lör–sön kl. 18–20

MEJLTÄVLING. Tävla i schlagerkunskap och vinn 50 kronor att spela bingo för. Chattvärden ställer fyra stycken 1-X-2-frågor. Maila ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se Mer info nedan.

MEJLTÄVLING Lördag–söndag klockan 18–20: 100 % schlager
Tävla i schlagerkunskap och vinn 50 kronor att spela bingo för. Chattvärden ställer fyra stycken 1-X-2-frågor som mejlar in svaren till oss på vinnare@mijonlotteriet.se. Vinnarna är de som med rätt svar hamnar på plats ett, fyra och åtta i vår mejlkorg. Vilka det är presenteras kring klockan 20 i chatten.

VILLKOR
Chattävling:
I en chattävling gäller det att svara på chattvärdens frågor direkt i chatten. Ofta är det en stor fördel att vara snabb här. Har du skickligheten och vinner i en chattävling räknas den vinsten in som ett av de två chattspel du får vinna per pass. Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.

Mejltävling:
När det kommer till mejltävlingar så kommer frågor/ledtrådar  i chatten från chattvärdarna och sen mejlar du in ditt tävlingsbidrag. Du vinner om du hamnar på plats 1, 4 eller 8 i vår mejlkorg när svaren för den aktuella tävlingen börjar trilla in. Dessa tävlingar kan pågå under en lite längre tid och vinnarna annonseras i chatten vid passets slut. Ange alltid ditt nickname eller kundnummer tillsammans med ditt svar för att ditt bidrag ska vara giltigt. Observera att samma mejladress inte får användas till flera kunder. Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.

Förutom våra roliga tävlingar arrangerar chattvärden alltid Chattspel direkt i chatten också. Läs mer om alla våra chattspel i vår bingomeny här.

Spela bingo
Möt våra chattvärdar
Upptäck vår app