Tävla och vinn i Miljonlotteriets bingochatt.

Bli en vinnare i veckans bingotävlingar. Vecka 7

Här hittar du alla extra vinstchanser i Miljonlotteriets bingo. Varje vardag som helgdag kan du delta i roliga chatt- och mejltävlingar samtidigt som du spelar bingo. Villkoren för tävlingarna hittar du längst ner på sidan. Lycka till i bingochatten!

Femkamp, vardagar kl. 10–12

MEJLTÄVLING. Samla svaren på fem frågor under fem dagar, och mejla in alla dina svar på fredag till vinnare@miljonlotteriet.se, så har du chans att vinna 75 kronor att spela bingo för. Se mer info nedan.

Vi söker en stad, vardagar kl. 13–15

MEJLTÄVLING. Vilken är staden som vi söker? Fyra ledtrådar ger dig svaret och chans att vinna ett presentkort värde 100 kr för shopping och upplevelser. Maila ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se. Se mer info nedan.

MEJLTÄVLING Måndagfredag klockan 10–12: Femkamp
Fem frågor under fem dagar. Tävlingen startar på måndag och avslutas fredag. Du antecknar svaren på frågorna under hela veckan och mejlar in samtliga dina svar samtidigt på fredagen till oss på vinnare@miljonlotteriet.se. Om du hamnar på plats ett, fyra och åtta i vår mejlbox så vinner du 75 kronor att spela bingo för. 

MEJLTÄVLING Måndagfredag klockan 13–15: Vi söker en stad
Gissa vilken stad chattvärden söker. Fyra ledtrådar ges direkt i chatten och du mejlar in namnet på staden du tror det är på vinnare@miljonlotteriet.se. Om du hamnar på plats ett, fyra eller åtta i vår mejlkorg är du en av vinnarna av ett presentkort från GoGift värde 100 kr. 

Triss i jackpott, vardagar kl. 18–20

CHATTÄVLING. När jackpotten går ut i spelet Stjärnskottet tävlar chattvärden ut en lika stor chattvinst som delas av tre vinnare.

Gissa hundrasen, lör–sön kl. 10–12

MEJLTÄVLING. Vilken är hundrasen som chattvärden söker? Fyra ledtrådar kan göra dig till en av tre som vinner två fåglar i gjutjärn. Maila ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se.

CHATTÄVLING Måndagfredag klockan 18–20: Triss i jackpott
När jackpotten för Stjärnskottet går ut i bingorummet under tävlingens gång tävlar chattvärden ut en lika stor vinst som tre vinnare får dela på under nästkommande bingospel. Din uppgift är att ange tre nummer mellan 175 och hoppas på att bingospelets slumpgenerator är på din sida. Om du är en av de tre spelarna vars nummer matchar bingoslumpen först, samt svarar rätt på chattvärdens fråga i chatten, är du en av vinnarna.

CHATTÄVLING Lördag–söndag klockan 10–12: Gissa hundrasen
Vilken är hundrasen som chattvärden söker? Fyra ledtrådar ges direkt i chatten och du mejlar namnet på hundrasen du tror det är på vinnare@miljonlotteriet.se. Om du hamnar på plats ett, fyra eller åtta i vår mejlkorg är du en av vinnarna av två fåglar i gjutjärn från Miljonlotteriets vinstshop.

100 % schlager, lör–sön kl. 18–20

MEJLTÄVLING. Tävla i schlagerkunskap och vinn 50 kronor att spela bingo för. Chattvärden ställer fyra stycken 1-X-2-frågor. Maila ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se Mer info nedan.

MEJLTÄVLING Lördag–söndag klockan 18–20: 100% Schlager
Tävla i schlagerkunskap och vinn 50 kronor att spela bingo för. Chattvärden ställer fyra stycken 1-X-2-frågor direkt i chatten och du mejlar in svaren till oss på vinnare@mijonlotteriet.se. Vinnarna är de som med rätt svar hamnar på plats ett, fyra och åtta i vår mejlkorg. Vilka det är presenteras kring klockan 20 i chatten.

VILLKOR
Chattävling:
I en chattävling gäller det att svara på chattvärdens frågor direkt i chatten. Ofta är det en stor fördel att vara snabb här. Har du skickligheten och vinner i en chattävling räknas den vinsten in som ett av de två chattspel du får vinna per pass. Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.

Mejltävling:
När det kommer till mejltävlingar så kommer frågor/ledtrådar  i chatten från chattvärdarna och sen mejlar du in ditt tävlingsbidrag. Dessa tävlingar kan pågå under en lite längre tid och vinnarna annonseras i chatten vid passets slut. Ange alltid ditt nickname eller kundnummer tillsammans med ditt svar för att ditt bidrag ska vara giltigt. Observera att samma mejladress inte får användas till flera kunder. Du kan vinna max en chatt- eller mejltävling per vecka / hushåll.


Spela bingo
Möt våra chattvärdar
Upptäck vår app