Tävla och vinn i Miljonlotteriets bingochatt.

Bli en vinnare i veckans bingotävlingar. Vecka 9

Här hittar du alla extra vinstchanser i Miljonlotteriets bingo. Varje vardag som helgdag kan du delta i roliga chatt- och mejltävlingar samtidigt som du spelar bingo. Lycka till i bingochatten!

Triss i jackpott, alla chattpass

CHATTÄVLING. Den här veckan låter vi en av våra populäraste tävlingar ta över hela veckans tävlande i chatten. Mellan klockan 10–12, 13–15 och 18–20 är det Triss i jackpott som gäller.

CHATTÄVLING Måndag–Söndag: Triss i jackpott
När/om jackpotten för Stjärnskottet går ut i bingorummet under tävlingens gång kommer chattvärden att arrangera chattspelet Sifferbingo i nästkommande bingospel. Vinstsumman på chattspelet Sifferbingo blir densamma som jackpotten som slog ut i Stjärnskottet. Med andra ord kan den bli riktig hög. För att vinna chattspelet behöver du ange tre siffror mellan 1–75 och sedan vara en en av de tre vars nummer först matchar de bingoslumpen drar samt svara rätt på chattvärdens fråga i chatten. 

VILLKOR
En vinst i triss i jackpott räknas in i de 3 chattvinster du får vinna per dag. Du får vinna max två vinster i triss i jackpott per person under veckan. Tävlingen pågår endast när en chattvärd är på plats i bingorum 1.

Spela bingo
Möt våra chattvärdar
Upptäck vår app