Extra spännande och kluriga chattspel i bingochatten

Spela bingospel och vinn stort. Chatta med våra värdar. Interagera med andra spelare och känn hur spänningen når nya höjder när vi fyller din dag med extra vinster. Varje vinst är en möjlighet att öka din spelglädje och addera något extra till din bingoupplevelse. Denna vecka har vi extra spännande och kluriga chattspel för dig som är bingoälskare.

Måndag

Vi älskar att överraska våra fantastiska spelare, och nu har du chansen att vara med i en spännande tävling med chans att vinna stort! Våra engagerade chattvärdar ger dig tre ledtrådar. Ditt uppdrag är att knäcka koden och skicka in ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se. Har du rätt svar och lyckas knipa en av de tre vinnarplatserna? Vinnare belönas med 75 kr som du kan använda för att spela våra fantastiska bingospel.

När: 18.00-20.00 (20:00 chattvärden att avslöja tre vinnare)

Villkor:
Du kan vinna en mejltävlingen en gång per vecka.
Vara en aktiv spelare som har köpt ett bingospel under kampanjperioden.

Tisdag

Upplev Trippel Glädje i Bingospelet Stjärnskottet! I det fantastiska spelet Stjärnskottet har vi tagit bingoglädjen till en helt ny nivå. Just nu har inte bara en, inte två, utan tre lyckliga personer möjligheten att dela på en helt otrolig vinstsumma - samma summa som jackpotten om den går ut!

När:  09.00-12.00, 18.00-22.00
Triss i jackpott

Onsdag

Dubbla din glädje i fantastiska chattspel! När du fördjupar dig i bingon och engagerar dig i tävlingar i bingochatten har du alltid chansen att kamma hem tre härliga bonusvinster varje dag. Men idag tar vi det ett steg längre – vi kör en riktig dubbeldag! Du har nu chansen att plocka hem sex bingobonusvinster under dagen. Fantastiskt, eller hur?

Torsdag

Premiär för nya chattspelet "Stegen"! Spela direkt i bingochatten och klättra mot en härlig bonus. Låt spänningen stiga och bonusen närma sig!

Så här funkar det:
1. Skriv tre siffror mellan 1 - 75 efter varandra (exempel 44,45,46)
2. Gör dig redo för ett spännande bingospelet när bollarna börjar rulla
3. Om dina bollar matchar, skriv snabbt i chatten 
4. Svara på chattvärdens fråga

Under premiärdagen dubblar vi vinstsumman. Två lyckliga vinnare kommer att kamma hem hela 40 kr var att spela för. 

Fredag

Vi tror på att sprida glädje och positivitet i vardagen. Därför har vi skapat något speciellt för dig. Vi firar fredag med att chattvärden delar ut vinster i form av vackra blomsterkort. Tillsammans skapar vi en färgglad och upplyftande fredag där 12 personer kommer att få möjlighet att glädjas åt en fin bukett blommor, värda 150 kr.
Villkor: Du kan vinna en bukett blomster denna dagen och den är en extra vinst utöver dina tre chattvinster idag. 

Lördag

Upptäck spelet Dagens Spännande Utmaning. Mejltävlingen där två vinnare väljer en fin vinst värd 200 kr i vinstshoppen! 

Vi älskar att överraska våra fantastiska spelare.  Idag kör vi en unik mejltävling som kommer att testa ditt skarpsinne och ge dig chansen att vinna stort. Våra kunniga chattvärdar kommer att dela tre ledtrådar i chatten som kommer att leda dig till rätt svar.

Så här fungerar det: 
1. Håll ögonen på chatten när våra chattvärdar presenterar ledtrådarna. 
2. Använd din kreativitet och intelligens för att knäcka koden och ta reda på svaret. 
3. När du har det rätta svaret i din hand, är det dags att mejla det till oss på [mejladress]. 
4. Vi utser tre skarpa vinnare.

Vinnare får välja en valfri vinst från vår glittrande vinstshop till ett värde av 200 kr.

När: 13.00 - 15.00

Villkor:
För att vara med och tävla måste du vara en aktiv spelare och köpt ett bingospel under kampanjperioden. Du kan vinna en mejltävlingen per vecka.

Söndag

Idag tripplas dina chattvinster! 

Vi älskar att göra dina bingostunder ännu mer spännande. Under söndagen har vi en riktigt härlig överraskning åt dig! Vi ökar antalet vinster från tre underbara chattvinster per dag till nio. Ja, det är sant. Koppla upp dig för en stund fylld med skön bingospänning. T a del av våra chattvärdars sex extravinster, som denna söndag blir totalt nio fantastiska chattvinster.

Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon
Skrapa lotter