Kan du din historia? Vinn fina priser i tävlingen Vilket årtal.

Räkna med årtalen – och få speltid i bingorummet

Vi låter det vara osagt om det var bättre förr. Men om du är grym på att minnas händelser från förr kan det bli bättre för dig nu. Nu ska vi nämligen tävla i kända årtal. Och lite matte.

Det var på tiden, eller hur? Tävlingen är uppdelad i två steg. Först ska du vara vaksam över ledtrådarna i chatten som ger dig tre olika årtal. I steg två är det ett plus om du tycker om matematiken. För nu ska du addera de tre årtalen, då det är summan av de tre talen som är svaret i tävlingen. Lägg av? Nä, lägg ihop!

När: Vardagar kl 13-15, från vecka 44 till vecka 48. 
Vad: Mejltävling.
Hur: Chattvärden ger dig tre ledtrådar som leder fram till tre årtal. När du adderar dessa får du ditt svar som du mejlar in till vinnare@miljonlotteriet.se för chans att vinna bingoslantar.
Vinnare: De tre som mejlar in och hamnar på plats 1, 3 och 5 i vår mejlkorg vinner 50 kronor vara att spela för. Vinnarna presenteras i chatten kl 15.00.
Var: Chattrum 1.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Samma mejladress får inte användas av samma deltagare. Glöm inte att ange kundnummer eller nickname i mejlet så att vi vet vem du är. Den här tävlingen får du bara vinna en gång per vecka. 

Spela bingo
Möt våra vinnare
Lär känna chattvärdarna