Hos Miljonlotteriet kan du vinna ditt drömkök.

Köket Dalbo från Kungsäter Kök
VINSTVÄRDE: FRÅN 200 000 KR
Vinn ditt drömkök

Låt köksdrömmen bli sann

Det sprider värme, ger oss energi och har en magisk förmåga att föra människor samman. Inte konstigt att köket kallas hemmets hjärta! För dig som längtar efter ett helt nytt kök, eller en smakfull uppdatering, har du några av landets främsta leverantörer att välja bland.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna ditt drömkök
Höj mysfaktorn i ditt kök med jordnära material och naturliga råvaror.

Klassiskt, modernt eller bistro?

Kanske ser du ditt drömkök framför dig i minsta detalj? det ska vara ljust och luftigt med generösa umgängesytor och tidlösa material. Eller avskalat och modernt, med påkostad specialbelysning och bänkskivor i svart, blank sten. Kanske är bistrostilen din grej? Eller så behöver du lite hjälp på traven. När du vinner har du inte bara tillgång till våra köksleverantörers kompletta sortiment. Du får också hjälp av erfarna inredningsarkitekter att skräddarsy ditt kök efter alla dina behov och önskningar.

"Bygg ditt kök för livslång kärlek. Hållbarhet betyder att köket ska kännas som nytt en lång tid framöver."
Våra leverantörer
Hos Miljonlotteriet kan du vinna ditt drömkök

Kvalitet är Kungsäter köks främsta fokus. När du vinner väljer du fritt ur deras sortiment av kök tillverkade i Kungsäter i Halland av virke som vuxit på orten i generationer.

marbodal logo

Välj fritt bland Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök! Marbodal tänker långsiktigt och hållbart. Både vad gäller designen men även materialval, tillverkningsmetoder och transporter.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna ditt drömkök

Tibro bygger traditionella kök med finess och kvalitet enligt gamla traditioner. När du väljer ett kök från Tibro byggs det på beställning och skräddarsys efter dig och ditt hems specifika förutsättningar.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna ditt drömkök
Med hjälp av erfarna arkitekter skräddarsyr du din köksdröm.
Hos Miljonlotteriet kan du vinna ditt drömkök
Våra leverantörer hjälper dig att skapa stämning med ljus. 

Läs mer om