Skapa hotellkänsla hemma med hjälp av Miljonlotteriets vinster.

Sensommaren går fort och det är lätt att mista sommarkänslan. Men med inslagen av hotell kan du förlänga semesterfeelingen på hemmaplan. Här är fem vinster som kan ger dig en ledigare vardag i hemmet.

Bädda för lediga dagar

Vad är väl mer ledigt än att få koppla av i en riktigt skön säng? Med extra komfortabel botten och bäddmadrass, härligt mjuka sängkläder och fluffiga kuddar i massor. Unna dig själv att strunta bädda också så kan sovrummet inte bli mer hotell än så här.

Leverantör: Hilding
Vinstvärde: ca 45 000 kr

Renovera för lyxigt regn

Det som många älskar på hotell är att kliva in i lyxig badrumskänsla. Du kan få samma lyx hemma genom att sätta in regndusch, ett glänsande handfat och annan badrumutrustning som du alltid har drömt om i ditt badrum. Glöm inte badskummet och chokladen!

Leverantör: Hafa
Vinstvärde: ca 45 000 kr

Koppla av med massage

Att bo på hotell handlar om att ta hand om sig själv. Unna dig själv en skönhetsbehandling, massage eller något annat som vårdar din kropp och själ. Via Bokadirekt klickar du hem dina ta hand om dig själv-tjänster i ett ögonblick. Lika lätt som att boka hotell.

Leverantör: Bokadirekt.se
Vinstvärde: Presentkort  kombinera som du vill fr 10 000 kr

Låt en kock ta över ditt hem

En stor del av att semestra borta är att låta någon annan stå för matlagningen. Tänk att få göra det på hemmaplan! Genom att hyra hem en kock som gör om ditt kök till sin restaurang för en kväll kan du smaka på semester utan att behöva åka en enda meter.

Leverantör: Upplevelse.com
Vinstvärde: Presentkort  kombinera som du vill fr 10 000 kr