Med Miljonmorgon kan du vinna fantastiska upplevelser och spännande äventyr.

Hitta din drömupplevelse

Gillar du äventyr med adrenalin eller rofyllda resor? När du vinner presentkort värda 15 000 kronor är det du själv som bestämmer vad din upplevelse blir. Här är bara några exempel på vad du kan välja när din emoji vinner i Miljonmorgon.

Vinn en shoppingdag

Handla så mycket du kan på Åhlens – och strunta i slutnotan. Enda kravet är att du måste köpa varor för 15 000 kronor. Klara, färdiga – shoppa!

Vinn ett idolbesök

Knack, knack – vem där? Det är ju din absoluta idol som står utanför dörren för att hålla en konsert – hemma hos dig. Du väljer själv vem som ska uppträda för dig.

FARTFYLLDA ÄVENTYR

Upplev festlig fart och fläkt

VINN ETT RACINGÄVENTYR

Läs mer
Ta ut svängarna på racingbanan i Mantorp. Under tre heldagar lär du dig att köra racing i Renaults Formel 3-bilar. Det är din chans att gasa dig till en tävlingslicens.

VINN EN SPÅRVAGNSFEST

Läs mer
I en chartrad spårvagn är det du som bestämmer vad som är ändhållplatsen och vilka som får åka med. Om den rullande festen ändå urartar kan du alltid dra i nödbromsen.

VINN ETT SPORTBILSTEST

Läs mer
Gör vardagslivet mer fartfyllt genom att provratta en Ferrari och en Lamborghini. Det är bara du som bestämmer hastigheten på testbanan – och G-krafterna, förstås.

VINN EN LIMOUSINTUR

Läs mer
I en discopimpad limousine blir en vanlig onsdag till en dansdag. Så på med paljettdräkten över dina lurviga för att möta en lååång bil och kväll, fylld av stroboskop och rökmaskiner. Sambatakt? Ja tack!

Vinn ett kylbastubad

Är du också en av dem som hatar att bli blöt, men ändå vill uppleva hälsoeffekterna av att bli riktigt nedkyld? När du kliver in i kylbastun kommer tempen på -85 grader garanterat att väcka kroppens skräck - och endorfiner.

Vinn en trädövernattning

På Cabin Tree Hotel är du bokstavligen en stamkund. Boendes uppe i en trädtopp med skogen under fötterna. Det är bara du och naturen. Var du en tittar syns inte en kotte.

Vinn en tv-tävling

Vart är vi på väg? Mot din vinst av en klassisk tv-lek. I den fejkade tv-studion med en hyrd programledare och kluriga ledtrådar, tävlar du och dina vänner om segern.

UPPLYFTANDE VINSTER

Ta din vardag till nya höjder

VINN EN BODYFLIGHT

Läs mer
I en av världens främsta vindtunnlar blåser det i 300 km/h. Det lyfter din kropp och låter dig flyga som om du hade superkrafter. På med dräkterna på både stora och små – klara, färdiga, blås!

VINN EN HELIKOPTERTUR

Läs mer
Flyg en helikopter och bli spak. I 20 minuter får du styra flygfarkosten och ta kontroll över detta snurriga äventyr. Det borde ge dig luft under vingarna – och rotorbladen. Nä, flyg och far.

VINN ETT FALLSKÄRMSHOPP

Läs mer
Ge dig själv nytt hopp i vardagen. Gör som var och varannan storbolags-VD – skapa spänning med en fallskärm.

VINN EN LUFTBALLONGSFÄRD

Läs mer
Stig in i korgen för att stiga upp i luften med ballongen. Tillsammans med dem du bjuder med får du njuta av en färd som höjer vardagen till skyarna.

Vinn en kändiskomiker

Låt en känd komiker ge dig ett gott skratt, varje dag, under en hel vecka. Nej, vi skämtar inte. Du bestämmer själv när på dygnet du väljer att se skämten som spelats in bara för dig. Humor i vardagen skämtar man inte bort.

Vinn en vecka på lyxhotell

Uppe på våning 24 ligger femstjärniga Upper Houses supersvit, där flera av världens främsta idrottsstjärnor och musikartister bott. Nu är det din tur att ha våningsplanen för dig själv. Snacka om sweat svit.

Vinn en bastuflottedag

Puttra ut för en dag med bastubad i den stockholmska skärgården i gott sällskap. Tips! Ta gärna med utländska vänner. På bastuflotten snackar du nämligen alla språk flytande.

Vinn ett stylistbesök

Blir du skrämd av din spegelbild? Låt Åhléns stylister och personal shoppers göra om dig i allt från kläder, skor och accessoarer. Även om det är insidan som räknas, så kan en ny utsida ge dig världens kick.

SMAKA PÅ VINSTEN

Riktigt matnyttiga upplevelser

VINN ETT MATPARTY

Läs mer
Belöna hela grannkvarteret eller din släkt med ett maxat matbesök. Du bestämmer var i på gatan och när matvagnen ska tuta igång sin servering. Räkna med feststämning – och glada magar.

VINN LYXIGA LUNCHLÅDOR

Läs mer
Hummer, wagyubiff – eller kanske bara något enklare på störkaviar och ostron? Tänk utanför lunchboxen! När stjärnkrogen budar ut din lunch till din arbetsplats kommer kollegornas matlådor att blekna.

VINN ETT KOCKBESÖK I DITT KÖK

Läs mer
Lämna över dina grytor och den tråkiga vardagsmaten till ett köksproffs. När den inhyrda mästerkocken tar över ditt kök behöver du bara tänka på att njuta dig mätt – precis som på lyxkrog fast hemma.