Miljonlotteriet vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder på grund av Corona så att du som kund ska känna dig trygg

Känn dig trygg hos oss!

Bästa kund, vi befinner oss i utmanande tider och vi alla påverkas mer eller mindre av det som händer i världen. Vi uppmanas att resa mindre, undvika folksamlingar och hålla avstånd till varandra. Därför vill vi försäkra dig om att vi på Miljonlotteriet självklart följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och att vi gör vad vi kan för att minska smittspridningen, så att du kan känna dig trygg som kund. 

Vi levererar vinster som vanligt och vår kundservice svarar på alla dina frågor via mail och telefon på ordinarie öppettider måndag–fredag kl. 09.00–17.00. Lunchstängt 12.00–13.00. För tillfället tar vi inte emot besök på vårt huvudkontor i Mölnlycke.

Vi hoppas att våra lotter och bingospelande ska ge dig en behövlig paus mitt i all oron och en smula spänning i stunden – även i en tuff tid som denna. Med kärlek och hopp tar vi oss igenom detta!

Om du har funderingar eller frågor, tveka inte att höra av dig till vår kundservice via mail: kundcenter@miljonlotteriet.se eller telefon 031-338 28 20

Välkommen in i gemenskapen

Känslan av ensamhet kan vara tuff i dessa tider av isolering och karantän. I våra bingorum pågår verksamheten för fullt, och du är varmt välkommen att uppleva gemenskapen. Våra fantastiska chattvärdar ser till att stämningen är på topp med roliga tävlingar och uppmuntrande ord. Du behöver inte spela för att uppleva stämningen i bingorummen, men vill du prova lyckan har vi brickor från endast 2 kronor.

Miljonlotteriet och GDPR
Så fungerar PUL