5 geniala anledningar att prenumerera på Miljonlotteriets skraplotter

5 orsaker att prenumerera 

Det här är, enligt oss, en ganska övertygande lista på varför du ska prenumerera på Miljonlotteriets lotter. 

1. Du kan få en miljon med posten
Som prenumerant får du dina lotter hem till brevlådan. Eller till din mejlbox om du hellre vill det. Oavsett vilket leveranssätt du väljer så är det bekvämt och enkelt. Det är vinst på i snitt var femte lott och som mest kan du vinna 5 miljoner.

2. Du får spänning i vardagen
Känns inte diskberget särskilt spännande? Eller behöver du ta en kort paus i dammsugningen? Att skrapa lotter kryddar vardagsbestyren med spänning!

3. Du kan roa dig med något kul
Det är faktiskt inte bara spännande att skrapa lotter, det är roligt också! Framförallt när du vinner. Och att ha roligt är ju alltid välkommet!

4. Du kan få plötsliga och högst överraskande vinstsamtal
Hos oss behöver inte en nitlott innebära en förlust. Åtta gånger om året förvandlar vi nitlotter till bilvinster värda 400 000 kronor. Dessutom ingår alla dina prenumerationslotter automatiskt i vår jackpotdragning som sker fyra gånger om året. Vinner du en sådan får du en kontant summa med väldigt många nollor insatt på ditt konto. I båda våra dragningar har du ingen aning om att du vinner förrän vi ringer upp och överraskar!

5. Du räddar liv

Det är inte bara ditt liv som kan förändras när du prenumererar på våra lotter. För varje lott du köper är du med och gör skillnad i vardagen för många andra. Hela vårt överskott går raka vägen till IOGT-NTO-rörelsen som ser till att barn och unga får en trygg och drogfri miljö att vara på. Till skillnad från hemma.  Som lottköpare är du med och räddar liv. Varje dag.

Bli prenumerant på Miljonlotteriet

Känner du dig ändå inte helt övertygade om att bli prenumerant än?
Då vill vi tipsa dig om att testa en av våra skraplotter online. Då får du känna på hur det är att skrapa redan nu. Om inte annat så ger du dig själv en chans på miljoner.

Skrapa en lott på Miljonlotteriet