Erbjudande på skraplotten Miljonlotteriet Original.

Skrapa fram din dröm

Vad drömmer du om? Lyxbilar, exotiska resmål eller kanske ett nytt hus? Miljonlotteriet kan förverkliga din dröm. Allt du behöver göra är att prenumerera på vår Original-lott.

Att drömmar är till för att uppfyllas vet vi på Miljonlotteriet. Att de kan se olika ut vet vi också. Därför skapade vi Miljonlotteriet Original – skraplotten som kan förverkliga alla typer av drömmar. Under skrapet gömmer sig allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. De gånger du inte vinner så bidrar du till att förverkliga någon annans dröm. Tack vare vårt överskott kan IOGT-NTO-rörelsen ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö.

En prenumeration innebär att:
- Du får sex lotter med miljonchanser varje månad. Ditt första lottutskick kostar endast 49 kr (ord.pris 240 kr). Därefter löper prenumerationen på till ordinarie pris.
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 20 kr tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

OBS! Kampanjen gäller ej längre

Klicka här för att komma till en aktuell kampanj
Upptäck vår bingo
Möt våra vinnare