Bli prenumerant på Miljonlotteriets skraplott Resan och vinn en avslappnande sparesa

Bada i miljonchanser

Precis som en spavistelse kan Miljonlotteriet vara en upplevelse för både kropp och själ. Hos oss kan du bada i miljonchanser, känna bubblor i magen och njuta av en vinst till exempel. När du vinner på våra Resanlotter kan du dessutom ta dig till vilket spa i världen du vill.

Att vinna stort kan vara ganska omtumlande. Efter adrenalinpåslag och ihållande hjärtklappning kan det vara skönt med lite avkoppling. Då är en rogivande och återhämtande sparesa ingen dum idé. Genom att prenumerera på Miljonlotteriets Resan-lotter får du uppleva spännande lottskrap varje månad med chans att vinna 5 miljoner. Med en sådan vinst kan du gott unna dig en helkroppsmassage på Bali, en ansiktsbehandling i Tokyo och ett bubbelbad i en varm känsla på Island.

En prenumeration innebär att:
- Du får sex lotter varje månad för 240 kronor
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 15:- tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan uppleva en sparesa genom att välj ett presentkort från Resia när du vinner
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

 

Test

Beställ dina vinstchanser här

Det tar bar en minut.