Drömvilla i lantlig miljö.
Willa Nordic Hökenklo

Lev ut drömmen på landet med tinnar och torn

Med allt mer hemmatid och större möjligheter till distansarbete drömmer allt fler om ett nytt liv i en stor och pampig villa på landet. Andra familjer lever redan drömmen. Här är årets hus från Willa Nordic.

Du har förmodligen också tänkt tanken. Speciellt om du bor i lägenhet. Visst vore det trevligt att byta staden eller tätorten mot landet och större plats för fritidsintressena.Med extra rum för trumsetet, mekarplats i garaget och närhet till stallet för den egna hästen. När du vinner riktigt stort kan du göra verklighet av drömmen. Precis som Jönköpingsfamiljen som ritat och byggt årets hus hos Willa Nordic. I Willa Hökenklo är läget så lantligt som det går. Huset mäter hela 392 kvadratmeter och fullt omgivna av alla bekvämligheter som du kan tänka dig

Lantlig dröm fylld med lyx
Att bygga ett stort hus i romantisk stil var lika självklart som att bygga i ett lantligt läge för familjen. Liksom de två karaktäristiska tornen. I ett av dem ligger ett marmorklätt badrum med utsikt över kor och gröna betesängar. Ännu större plats för rofyllda bad finns en våning ned. I spa-delen med både bastu och pool. Här finns också ett privat gym för träning året om och plats för återhämtning under höstar framför den platsbyggda kaminen.

Ljusa glaspartier och högt i tak
Willa Hökenklo är fylld av detaljer som sätter guldkant på vardagen. Flera av dem är familjens egna idéer som gör att villan är både lyxig och personlig. Inte minst är trappan som skapats helt utifrån familjens önskningar ett viktigt inslag. Men det är inte bara trapphuset som ger huset dess spatiösa rymd. Redan i entrén är takhöjden tre meter. I masterbedrummet och allrummet är det hela 4,6 meter från golv till tak. Och mellan våningsplanen finns glaspartier som ger en öppenhet och stora ljusinsläpp utan att förlora golvyta på ovanvåningen.

Drömhus skapat från ett vitt papper
Mycket av det som syns innanför väggarna på den pampiga villan är familjens förverkligade drömmar. Drömmar som familjen upptäckt och längtat efter i sitt första hus, som var ett renoveringsobjekt. Men med hjälp av Willa Nordics arkitekter kunde familjen få ned sina idéer på ett vitt papper. Nu lever de drömmen. Precis som du kan göra när du vinner riktigt stort hos Miljonlotteriet.

 

Hos Miljonlotteriet kan du vinna drömhuset Hökenklo från Willa Nordic

Pampigt trapphus med högt i tak möter besökaren redan i entrén.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna drömhuset Hökenklo från Willa Nordic

Köksö, skafferi och lantliga luckor med mässingsdetaljer utgör köket.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna drömhuset Hökenklo från Willa Nordic

Hela 4,6 meter och mycket ljus välkomnar gemenskapen i allrummet.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna drömhuset Hökenklo från Willa Nordic

Även i masterbedrummet är takhöjden ett lyxigt inslag.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna drömhuset Hökenklo från Willa Nordic

I ett av hörntornen går det att ta bad omgiven av marmor och lantlig utsikt.

Läs mer om