När du vinner stort på Miljonlotteriet kan du förverkliga din dröm

Äntligen är ljuset tillbaka! Den här månade har vi tagit fram vinsttipps som passar perfekt till våren och eftersom vi av naturliga själ reser mindre kanske du i stället drömmer om att förändra livet hemma? Vad sägs om en ny cool bil, ett generöst växthus eller en unik villa? Hos oss i Miljonlotteriet förverkligar du dina drömmar året om med hela 428 miljoner i vinstpotten, där högsta vinsten är 10 miljoner.

Bilar som ger gåshud

Snabba vändningar, tuff terräng och så plötsligt – världens vackraste raksträcka. Livet förändras precis som våra drömmar och önskningar när det gäller vad vi kör, så varför inte byta ut innehållet i ditt garage till något mer med mer sting? Du väljer din bil ur detta utbud av bilmärken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Dodge, Fiat, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Passat, Peugot, Seat, Skoda, Smart, Toyota, Volkswagen och Volvo.

Bygg ett nytt hus

Willa Nordic bygger smart och effektivt men till skillnad från många andra aktörer har de inget fast byggsystem som begränsar möjligheterna. Istället kopplas du ihop med en av deras duktiga arkitekter som tar fram ett unikt hus utifrån just dina önskemål och behov. Bland de över 3 500 hus som Willa Nordic byggt under de senaste 20 åren hittar du allt från lantliga idyller till utmanande designhus och extravaganta herrgårdar.

Odla dina egna grönsaker

Börja redan nu att planera för dina odlingsmöjligheter som vårt klimat annars inte tillåter. I ett luftigt och vackert växthus från Willab Garden finns plats att plantera såväl blommor och krukväxter som grönsaker och mindre fruktträd. Du har en hel del finesser att välja på, så att du kan skapa din egen perfekta växthusdröm.