När du vinner på Miljonlotteriet kan du välja vilken bil du vill bland våra leverantörer

Drömbilar

Ratta in drömbilen

Praktisk baklucka eller tjusig taklucka? Trygghet med backkamera eller oro över fartkamera? Tanklock eller elchock? Bara du vet vilken bil som passar dig. När du vinner väljer du precis den bil du vill ha.

Att vinna en bil på Miljonlotteriet kan komiskt nog kännas som att befinna sig mitt i ett vägskäl. Det beror på att vi har mängder av olika bilar för dig att välja bland. Allt från den mest praktiska familjebilen till det vräkigaste vrålåket. Självklart i alla möjliga färger och former. Det klart att det är lätt att känna sig vilse då. Men lugn, vår drömcoach hjälper dig om du behöver vägledning bland alla hundratals modeller och varianter.

Frihet på hjul

Snabba vändningar, tuff terräng och så plötsligt: världens vackraste raksträcka. Livet förändras precis som våra drömmar och önskningar när det gäller vad vi kör. Familjebil, vrålåk eller en kaxig neongrön miljöbil? Valet är ditt.

Att bilar hör till de populäraste vinsterna är kanske inte så svårt att förstå. När du vinner och väljer en bil, lovar vi dig att du alltid har tillgång till de senaste modellerna. Varför inte byta ut innehållet i ditt garage till något mer med mer sting? 

Du väljer din bil ur detta utbud av bilmärken:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Dodge, Fiat, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Passat, Peugot, Seat, Skoda, Smart, Toyota, Volkswagen och Volvo.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.