Så går det till när du vinner stort på Miljonlotteriet

Din guide i lyckoruset

Overkligt, ofattbart och alldeles otroligt. Det är bara några av alla känslor som bubblar upp när du skrapar fram en livsförändrande vinst. En naturlig reaktion efter det är ungefär tusen frågor. Och det är där vår vinstcoach Elisabeth kommer in i bilden. Som en guide bland lyckorus, drömmar och stundande livsförändringar.

I över 50 år har vi pratat med vinnare från hela landet. Det gör oss inte bara väldigt erfarna kring hur en vinnare bemöts på bästa sätt, utan också hur vi kan få en lottvinst att förvandlas till en dröm. Vår vinstcoach Elisabeth är expert inom just detta. Hon ägnar varje vardag, året runt, till att se till att drömmar förverkligas. Vilka de än är.

Så går det till när du vinner

Ibland vet du inte ens om att du vunnit. Som vid vår Nitlotts - och jackpotdragning. Då ringer plötsligt telefonen bara, och en kvinnoröst ber dig att sätta dig ner. Sen lämnar hon beskedet. Antingen rör det sig om en ny bil värd 400 000 kronor, eller så är det en vinstsumma som brukar landa kring en miljon kronor. Rösten tillhör vår vinstcoach Elisabeth.

Vid de flesta tillfällen vet du dock om att du vunnit. När din vinstlott blivit registrerad, antingen online eller genom att du skickat in den per post, så ringer Elisabeth upp dig och kollar av läget. Efter det håller ni kontakten hela tiden med allt från bollning till beställning. Hon finns där fram till dess att din dröm är levererad och klar. Med det sagt hoppas vi att du får anledning att prata med henne en dag!