Volvo V60, Hyundai IONIQ och Kia Optima Sportswagon Plug-In hybrid är miljöbilar som du kan vinna hos Miljonlotteriet.

Praktiska miljöhjältar   

Gillar du att ligga steget före? Då är det en miljöbil du ska sikta in dig på. Inte bara för att den är snabb som attan. Och inte för att den är supermodern. Utan för att den tveklöst är framtidens bil. Och det märks. Miljötrenden är stark i bilbranschen och det har aldrig varit lättare att förena bilval med hänsyn till miljön. 

En supermiljöbil

En hybridbil kombinerar en elmotor med en förbränningsmotor vilket ger en fördelaktig driftkostnad. Framförallt för dig som kör korta sträckor. Volvos Twin Engine laddas enkelt hemma. 

Volvo V60: Vinstvärde från 500 000 kronor inkl extrautrustning

Hyllad hybrid

Hyundai IONIQ är en elhybrid som passar dig som inte vill tänka på räckvidd och laddning. Den här bilen laddar sig själv när den kör och har dessutom stöd av en bensinmotor. Dessutom har IONIQ  hybrid en dubbelkopplingslåda som ger bättre acceleration och snabbare växling. Välj mellan eco och sport. 

Hyundai IONIQ: Vinstvärde från 300 000 kronor inkl extrautrustning

Prisbelönt, stark och uthållig Plug-In Hybrid

Med en räckvidd på 62 kilometer klassas den här bilen som den med längst räckvidd. Det uppmuntrar till utsläppsfri pendling till och från jobbet. Dessutom är detta en familjekombi utrustad utöver det vanliga.

Kia Optima Sportswagon Plug-In hybrid: Vinstvärde från 500 000 kronor inkl extrautrustning