Hos Miljonlotteriet kan du vinna en rymlig familjebil

Rymliga familjebilar

När alla ska med går det att inte transportera familjen eller delar av knattelaget på ett bättre sätt. Dessutom parkerar den själv. Skönt. 

En flexibel bil som både rymmer många passagerare och mycket last är en dröm för många. Vi tipsar om fem rejäla och bekväma bilar med plats för allt och alla. 

Bilarna på bilden kan vara extrautrustade.

Låt familjen färdas i business class

Mercedes V-Klass är lika bekväm på familjeresean som på tjänsteresan. Här finns det gott om utrymme för hela familjens liv med kompisar och aktiviteter. Du får till och med plats med ett helt knattelag och alla fotbollar. 

Mercedes V-Klass: Vinstvärde från 500 000 kronor inkl extrautrustning

En herrgårdsvagn i nytolkning

Statistiken talar sitt tydliga språk. Volvo V90 kammade hem första platsen för antalet nybilsregistreringar i november 2017 och är därmed en av Sveriges mest populära bil. Vi förstår varför. Den typiska herrgårdsvagnen har tolkats om till fulländning. I nya Volvo V90 möts form och funktion. 

Volvo V90: Vinstvärde från 500 000 kronor inkl extrautrustning

Smart, rymlig men framförallt fräck

Fräck, snabb och smart, Ford S-MAX är med sin flexibilitet perfekt för den aktiva familjen.  Möblera med upp till sju säten, såklart med en knapptryckning. Den här bilen har ett högt IQ. Parkeringshjälp, säkerhetssystem vid filkörning, säten med inbyggd massage och eget klimatsystem...finesserna är många, vilka vill du ha? 

Ford S-MAX: Vinstvärde från 400 000 kronor inkl extrautrustning