Förverkliga ditt drömhem med Miljonlotteriet

Hus & Hem

En vinst som går hem

Borta bra, men hemma är ändå alltid bäst. Vi tycker att ett hem är så mycket mer än väggar och ett tak. Det är en plats där ditt liv utspelar sig. Därför kan vi få ditt hem att bli ännu bättre när du vinner hos oss. 

Det spelar ingen roll om du har gröna fingrar, blöta russinfingrar eller en imponerande fingertoppskänsla. Du ska aldrig behöva tumma på din dröm när du vinner hos oss. Därför har vi allt från växthus och pooler till möbler och inredning för dig och ditt hem. Drömmer du om att flytta in ett helt nytt hus har vi en arkitekt som står redo med penna och papper. Vill du bubbla i ett ångande spabad, steka falukorv i ett drömkök eller ha ett häpnadsväckande badrum  vi fixar det. Vi har allt för dig och ditt drömhem.

Behöver du hjälp med att möblera bland alla tankar som uppstår när du ska välja vinster? Vår drömcoach finns alltid nära till hands!

Liten härd är guld värd 

Att vinna på Miljonlotteriet innebär alltid stora möjligheter till att sätta guldkant i vardagen. Om du vill förgylla ditt hem kan vi se till att ordna det.

Låt din vinst förvandla ditt hem till något oslagbart. Du väljer själv om du vill ha ett presentkort från följande leverantörer:

Willa Nordic - Flytta in i ditt drömhus med hjälp av en arkitekt
Willab Garden - Förverkliga drömmen om ett växthus eller ett uterum
Miami pool - Skapa ditt eget paradis på hemmaplan med pool eller spabad
Svenssons i Lammhult - Fyll ditt hem med nya möbler
Tibrokök - Gör drömmen om ett nytt kök sann
Hafa - Renovera ditt badrum precis som du vill ha det
Jabo - Bygg ett attefallshus, en gäststuga eller en friggebod
Hilding Anders - Dröm sött i en ny säng
Formenta - Res en flaggstång

Vinn ditt drömboende