Husbilen Morelo Palace är en drömsemester på fyra hjul.

Lyxsvit på hjul

Ta dig fram på vägarna i en Morelo Palace, husbilen som håller samma standard som en lyxsvit.

Semestra i en Morelo Palace i sommar. Denna exklusiva husbil håller samma standard som en lyxsvit på ett femstjärnigt hotell.

I det toppmoderna fordonet är du hemma samtidigt som du kan förflytta dig vart du vill. Varför inte glida fram längs Italiens kust eller kryssa fram mellan Provences lavendelfält i Frankrike?

Morelo Palace erbjuder dig den senaste tekniken, elegant design, överlägsen kvalitet, smarta funktioner och oöverträffad komfort i absolut lyxklass.

Ta en liten avstickare in till stan. Tack vare det smarta skotergaraget kan du enkelt ta med cykel, skoter eller till och med en Fiat 500 på resan. Det rymliga garaget ger dig full rörelsefrihet och möjlighet att fylla de smarta förvaringsutrymmena med vad du vill.

Restips!
Tänk vilka fantastiska platser man kan besöka på en rullande resa genom Europa. Kanske stannar ni till för en pølse i Köpenhamn i Danmark. Vidare till Paris i Frankrike för en kväll i kärlekens tecken. Slås av de storslagna vyerna vid Matterhorn i schweiziska Alperna och varför inte äta en riktigt god sallad i Split efter kvällsdoppet i Adriatiska havet? Hur ser din drömtripp ut?

Morelo Palace Liner 108 GSB 3 700 000 kr
Fiat 500 150 000 kr
Reskassa 1 150 000 kr
Vinstvärde 5 000 000 kr